Anahtar Kelimeler:

Bu mu temizlik anlayışınız?

Bu mu temizlik anlayışınız?

 Tam 3 gün bekledi bunlar!

Size oy verenleri bunu yapmayın!

Kurban Bayramı süresince Kırıkkale’de tam anlamıyla temizlik rezaleti yaşandı. Kurban atıkları bir kere toplandı ve bir daha kimse toplamaya gelmedi.

Üç  gün beklediler

Kırıkkaleliler geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nda tam anlamıyla temizlik rezaleti yaşadılar. Bayramın birinci günü öğlen saatlerinde kurban atıklarını toplamaya bir ekip geldi, ancak o ekip bir daha görülmedi. Henüz kurbanını kesmemiş veya atıklarını çöp aracına verememiş olanlar ile ikinci ve üçüncü gün kurban kesenlerin atıkları tam üç gün boyunca sokakta bekledi.

Sınıfta kaldılar

Atıkların alınması için Belediye’nin ilgili birimleri arandı ama ya telefonlar kapalıydı, ya cevap veren olmadı ya da gelen olmadı. Üç gün boyunca atıklar koku yayarak sokakta bekledi. Üstelik kedi ve köpekler atıkları talan ederek sokağa yaydılar. Vatandaşlar bayramı bıraktı atık nöbeti tutmaya başladı. Belediye’nin temizlik anlayışı ile bu bayramda sınıfta kaldığı vatandaşlar tarafından bildirildi.

Pis bir bayram oldu

Bir çok kişi duruma tepki göstererek, “Bayramın ilk günü öğlen saatlerinde temizlik ekipleri bir göründü bir daha görünmez oldular. Aradık gelmediler. Çoğu zaman telefonlara cevap vermediler. Hatta bazı zamanlar telefonları kapalıydı. Biz bu partiye ve başkana oy verdik. Bu mu oyun karşılığı? Her şeyden önce dindar kişiler bunlar. Dinimizin emridir temizlik. Ama çok pis bir bayram yaşadık. Kendilerini kınıyoruz” dediler.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false