Anahtar Kelimeler:

Gürpınar'a büyük ilgi

Gürpınar

 Halasının dükkanında

kitaplarını imzaladı

Medya dünyasının tanınmış simalarından Kırıkkaleli hemşehrimiz İkbal Gürpınar dün Kırıkkale’ye gelerek halası Müzeyyen hanımın dükkanında kitaplarını imzaladı.

Mağaza tanıtımı

Medyanın tanınmış simalarından Kırıkkaleli hemşehrimiz ikbal Gürpınar dün Kırıkkale’deydi. Halası Müzeyyen hanımın Yenimahalle Plevne Caddesi 56 numaradaki Furkan Giyim isimli mağazasını ziyaret eden Gürpınar, burada hem mağazanın tanıtımını yaptı ve hem de kitaplarını imzaladı. Yerel basın ve sosyal medya aracılığıyla herkesi imza gününe davet eden Gürpınar’a bayanlar büyük ilgi gösterdi. Bir çok kişi Furkan Giyim’de Gürpınar’ı görmek, kitap imzalatmak, sohbet etmek ve resim çekinmek için geldi.

“Çok keyifli geçti”

Burada hemşehrileri ile hasret gideren Gürpınar, bir yandan mağazanın tanıtımını yaparken, bir yandan da resim çekindi ve kitaplarını imzaladı. Bir süredir tanıtımını yaptığı eşofmanları da çok özel fiyatlarla satışa sunan Gürpınar, Kırıkkale’de keyifli anlar yaşadı. Gürpınar, “Çok keyifli oldu. Gelen, kutlayan herkese teşekkür ediyorum. Halamı çok mutlu ettiniz, Allah’da sizleri mutlu etsin” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false