Anahtar Kelimeler:

Tanıdık gibi görünüp…

Tanıdık gibi görünüp…

 Emeklinin 800 lirasını çarptılar!

Kırıkkale`de 74 yaşındaki şehit babası bir emeklinin, tanımadığı bir kişi tarafından önce selam verilip daha sonra hal hatır sorma bahanesiyle sarılan şahıs tarafından 800 lirası çalındı.

İlginç bir olay!

Mehmet Dikmen(74) isimli emekli, maaşını bir gün önce bankadan çekip ertesi gün alışveriş yapmak için Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ne gittiğini, tanımadığı bir kişinin uzaktan ‘Nasılsın amca’ diyerek kendisine el salladığını, kendisinin de `Ben de iyiyim` diyerek karşılık verdiğini, daha sonra caddeden ayrıldığını, alışverişe devam ettiğini söyledi. Dikmen, Osman Tiryaki Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne geldiğini belirterek, "Alışveriş merkezinin önünde 45 yaşlarında aynı kişi yanıma geldi. Beni kenara çekti ve “Oğlun nasıl, hiç gelmiyor.” diyerek bana sarıldı. Bu esnada gömleğimin cebinde emekli maaşımdan kalan 800 lira vardı. Bana sarıldığında parayı cebimden almış. Aldığını hiç fark etmedim. Eve gitmek için minibüse bindim. O arada içime bir şüphe düştü. Parayı baktığımda yerinde olmadığını fark ettim. Polise müracaat ettim." dedi.

Şehit babası

Mehmet Dikmen, polisin hırsızı bulup adalette teslim edeceğine inandığını ifade etti. Polis, şikayet üzerine olayla ilgili araştırma başlattı. Parası çalınan emekli Mehmet Dikmen`in Hatay’ın Dörtyol İlçesinde Amanos Dağları eteğinde 17 Mayıs 2012`de çıkan çatışmada şehit düşen 41 yaşındaki binbaşı Erhan Dikmen’in babası olduğu öğrenildi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false