Anahtar Kelimeler:

``Afrika başbakanı gibi``

``Afrika başbakanı gibi``

“Bahçeli gidiyor Tunceli’ye

şimdi ne diyeceksin bakalım?”

 

Davutoğlu’na Ülkücü

gençlikten cevap…

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye Tunceli konusundaki sözleri Ülkücü gençleri kızdırdı. Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve Davutoğlu’na tepki gösterdi.

Afrika başbakanı gibi

Serkan Tunçbilek konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: “Ahmet Davutoğlu galiba kendini Afrika’da bir ülkenin Başbakanı sanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti devletinin Başbakanı Milletvekili olmuş bir siyasi partinin liderine nasıl olur da kendi ülkesi sınırları içerisindeki bir vilayette nasıl gireceksin diye soru sormaktadır? Sen başbakansan bu ülkenin güvenliği senden sorulur. Türkiye’nin 81 vilayetinden herhangi birini ziyaret etmek isteyen bir siyasi partinin Liderine hangi gerekçeyle “haydi ziyaret et de Ankara’da söylediklerini orda söyleyebiliyor musun gör” diyebilmektedir.

Ülkücü gençlik hazır

Eğer güvenlik gerekçesi ile bu söz söyleniyorsa Türkiye Cumhuriyetinin her vatandaşının güvenliğini sağlamakla Başbakan sorumludur. Ya sorumluluklarının bilincine varsınlar ya da istifa edip gitsinler. Bu Ülkeyi yönetecek Ülkücü-Milliyetçi gençlik her daim hazırdır. Eğer bu söz “siz fikirlerinizi orada dile getiremezsiniz” gibi bir gerekçeyle söyleniyorsa bu ülkede fikir özgürlüğü Anayasa tarafından güvence altına alınmamış mıdır? Bu ülkede fikir özgürlüğü yok mudur? AKP, Milliyetçi Hareketi de kendi gibi Tekirdağ’da başka, Çorum’da başka, Siirt’te başka, Mersin’de başka konuşacağını mı zannetmektedir.

Ankara’da neyse…

Milliyetçi Hareket Ankara’da ne diyorsa aynı kararlılıkla Diyarbakırda’da, İzmirde’de, Tuncelide’de, Şırnakta’da aynısını söyler. AKP’nin eski genelbaşkanı şimdiki Cumhurbaşkanı olacak zat da geçmişte Milliyetçi Hareketin Liderine “Siz Sivas’ta öte geçemezsiniz” demiş ve Liderimizin defaatle gerçekleştirdiği Doğu ve Güneydoğu Anadolu ziyaretleriyle cevabını almıştır. Liderimiz Devlet Bahçeli bey 2011 seçimleri öncesi gerçekleştirdiği Diyarbakır mitinginde Ankara’da ne söylediyse Diyarbakırda’da onu söylemiştir ve konuşmasını “Ne mutlu Türk’üm diyene” seslenişi ile bitirerek gereken cevabı en güzel şekilde vermiştir. Şimdi Ahmet Davutoğlu Milliyetçi Hareket’in Liderine “Gidin bu söylediklerinizi Tunceli’de söyleyin, cesaretiniz yüreğiniz varsa” demektedir.

Davutoğlu ne yapacak?

Milliyetçi Hareketin Lideri Cuma günü Tunceli’ye gidip Meclis’de dile getirdiklerini Tunceli’de de dile getirdiğinde Davutoğlu ne yapacaktır. Başbakan Davutoğlu ne yaptığını bilmekte midir acaba? Tunceli’ye Dersim demekte neyin nesidir? Tunceli çıkarılan bir yasa ile isim değiştirmişte bizim mi haberimiz yoktur? Sayın Davutoğlu sizin 10 sene sonra Tunceli’de değil Türkiye’de bile olacağınız şüphelidir ancak Milliyetçi Hareket Türk milleti var oldukça var olacaktır. Davutoğluna tavsiyemiz Erdoğan gibi Milliyetçi Harekete sınır çizmemelidir. Zira Milliyetçi Hareket nerede bir Türk varsa orada var olacaktır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket Türkiye’nin her yerine rahatça gidebilecek ve fikirlerini dile getirmekten hiçbir zaman çekinmeyecektir.”



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false