Anahtar Kelimeler:

Vatandaş bildiriyor…!

Vatandaş bildiriyor…!

 Vatandaşın terminal tepkisi

Sitemizde dün yayınlanan terminal haberinden sonra bir çok kişi yaşadıkları sıkıntıları mail yoluyla ilettiler.

Vatandaş tepkili

Kırıkkale Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin durumuna yönelik tepkiler dinmiyor. Dün yayınladığımız haberin ardından bir çok kişi mail yoluyla yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Şehri yönetenlere seslenen Kırıkkaleliler Terminalin vaziyetinin Kırıkkale’ye yakışmadığını belirttiler. Her gün bir çok sorunun yaşandığı ve sık sık haberlere konu olan terminal konusunda gerekli tedbirlerin alınması istendi. Vatandaşın ihbarını da içeren maillerde her şey açık açık yazıyor., İşte o maillerden sadece iki tanesi:

Sahibi yok bu ilin!

“BAŞI BOŞ BİR İLDE BÖYLE ŞEYLER NORMAL HELE BİR TERMİNALİ VAR OLMAZ OLSUN KİMİN NEREYE TAŞIDIĞI BELİRSİZ. BİR ANKARADAN GELİYORSANIZ YANDINIZ KORSANLAR GARAJDAN KALKANLAR MAMAKTA BİRBİRLERİNE GİRİYOR. DENETİM YOK SAHİBİ YOK BU İLİN.. HER ŞEY MASA BAŞINDA GÜZEL GÖZÜKÜYOR BİR GÜN ÇIKIPTA BİR KÜÇÜK ARABALARLA SEYAHAT ETSİNLER DE GÖREYİM.”

Emniyet bakıyor!

“ORDA DİREK GİRİŞDE METRO YAZIHANESİNDEN ANKARAYA Bİ VATANDAŞ BİLET ALDI BİLETDE GÜMÜŞ YAZIYORDU SONRA ADAM DEDİ Kİ BEN METRODAN İSTİYORUM ADAM DA METRO YOK GÜMÜŞLE GİT DEMEYE BAŞLADI ARKADAŞ YERLİ FİRMALARA ASLA BİNMEM DEMESİYLE BİRLİKTE BAĞIRMAYA BAŞLADI PARAYI İSTEDİ VERMEDİ GİT KİME ŞİKAYET EDERSEN ET DEDİ ZİHNİYET BU KABADAYILIK TERMİNALE GİRMEDEN DIŞARDA DEYNEKCİLERİ BAŞLIYO MİNİBÜSÜN İÇİNE DALIP ANGARA ANGARA DİYO TERMİNALİN KAYSERİ KAVŞAĞI ORTA GÖBEKTE ARABAYI PARK EDİP YOLCU TOPLUYORLAR VE TRAFİK POLİSLERİ ORALI OLMUYOR Bİ İŞ YAPILACAKSA BU EMNİYETE DÜŞÜYOR O TERMİNALE KİM GİRERSE GİRSİN HUZURSUZ OLUYOR EMNİYET ÖNLEYİCİLİKTEN ÇOK OLAY SONU ETRAFI YATIŞTIRMAK GÖREVİNİ BENİMSİYOR”



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false