Anahtar Kelimeler:

Mahallede kuduz endişesi!

Mahallede kuduz endişesi!

  

Görenler korkuyor!

Köpekler kuduz mu oldu?

Belediye skandalı da ortaya çıktı!

Kırıkkale Üniversitesi’ndeki kuduz vakasını duyan veya sitemizdeki haberi okuyan vatandaşlar, bazı mahallelerde kuduz köpek ihbarı yapmaya başladılar.

Kuduz vakası korkuttu!

Kırıkkale Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’ndeki kuduz vakasını sitemizde haber olarak okuyan veya duyan kimi vatandaşlar, bazı mahallelerde kuduz endişesi nedeniyle ihbar mailleri atıyorlar. Osmangazi ile Kemiksi mahalleleri arasında ve hatta bu mahallelerde dolaşan iki boz renkli, yaşlanmış vaziyetteki köpeklerin ağızlarından salyalar akıtarak dolaştığı öne sürülüyor.

Ekipler yakalayamıyor!

Köpeklerin durumundan endişelendiklerini söyleyen vatandaşlar, kovaladıkları halde köpeklerin saldırgan bir tavır takındıklarını belirtiyorlar. Köpeklerin toplanmasını ve bu konuda acil bir çalışma yapılmasını isteyen vatandaşlar, daha önce köpeklerin toplanması için sık sık ihbarda bulunduklarını ancak gelen ekiplerin bazılarını yakalayıp, bazılarını da yakalayamadıkları için geri gittiklerini öne sürüyorlar.

Kuduz olmuş olabilirler!

İl genelinde son bir yılda çeşitli bölgelerde kuduz vakaları haberlerini duyduklarını da söyleyen vatandaşlar, bu köpeklere de kuduz hastalığının bulaşmış olabileceğini ifade ediyorlar. Vatandaşlar çok tedirgin ve endişeli olduklarını, ekiplerin bu konuda randımanlı çalışma yapamadıklarını vurguluyor ve ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirtiyorlar.

Belediye skandalı!

Bu arada Kırıkkale üniversitesi’nde yaşanan kuduz vakası skandalının aslında Belediye kaynaklı olduğu da ortaya çıktı. Belediye ekiplerinin topladığı sokak köpeklerinden birinin kuduz vakası şüphesi ile üniversiteye teslim edildiği ileri sürüldü. Köpeğin kuduz çıktığı öğrenilirken, skandal böylece ortaya çıkmış oldu. Bu durum mahalle sakinlerinin endişesini bir kat daha artırdı. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli