Anahtar Kelimeler:

Operasyonların zamanı manidar”

 Operasyonların zamanı manidar”

 Göçer açıklama yaptı

Kırıkkale MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer 17 ve 25 Aralık operasyonları hakkında açıklama yaptı. Göçer yaptığı açıklamada, “17-25 Aralık, devletin hükümet tarafından soyulduğunu gösteren ve 4 bakanın istifasıyla, yolsuzluğun tescillendiğinin resmidir” dedi.

Rüşvetle mücadele haftası

Kırıkkale MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer 17 ve 25 Aralık’ta bakan çocukları ve bazı işadamlarına yönelik yapılan operasyonla ilgili açıklama yaptı. Gündem değiştirmek amacıyla art arda operasyon yapıldığını belirten Göçer, “Türkiye, 17-25 Aralık’ta yaşanan yolsuzluk ve rüşvet skandalının yıldönümüne baskılar altında giriyor. İktidar yolsuzlukların konuşulmasını engellemek ve gündem değiştirmek amacıyla artarda operasyonlar yapıyor. Yolsuzlukların üzeri, şaibeli gece baskınlarıyla kapatılmak istenmektedir. Hukuk tanımayan, yargı tanımayan, Anayasa Mahkemesi’ni tanımayan AKP hükümeti artık haddini bilmelidir. 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvetle mücadele haftası, devletin hükümet tarafından soyulduğunu gösteren ve 4 bakanın istifasıyla, yolsuzluğun tescillendiğinin resmidir” diye konuştu.

Kaçak saray yorumu

Göçer, “14 Aralık`ta medyaya yapılan operasyonların  "Zamanlamasını manidar buluyoruz. Çünkü yargı paketi ile birlikte artık bu ülkede 77 milyon insan makul şüphelidir. Arsıza arsız demek, hırsıza hırsız demek, AKP’yi kötülemek, laf söylemek çok büyük suç, yapan ise suçludur, Haşhaşidir, parelelcidir. Esasında asıl şüpheli kaçak sarayda otururken vatandaşın ve milletin hakkını yiyen, özgürlüğüne göz koyan, başta kendi evlatları olmak üzere yandaşlarına devletin tüm imkânlarını peşkeş çeken Zat’tır” şeklinde konuştu.

Tencere yuvarlanmış…

Göçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’de bunlar olurken ilimizdeki AKP yöneticileri de üstatlarının yolundan gidiyorlar. Hukuksuz bir şekilde imar iskân oyunları, çarpık kentleşme, adam kayırma, yandaşlık ve beceriksizlikleri ile sultanlarını aratmıyorlar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. 17-25 Aralık rüşvet ve yolsuzlukla mücadele haftası kapsamında önümüzdeki günlerde gerek il belediyeleri, gerek ilçe belediyeleri ve diğer yapılan yolsuzluklarla ilgili basın açıklamamızı daha kapsamlı bir şekilde açıklayacağım. Her kim devletin bir kuruş parasını haksız olarak boğazından geçirdiyse haram olsun.”



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli