Anahtar Kelimeler:

Çırpındıkça batıyorlar”

 Çırpındıkça batıyorlar”

MHP heyeti İzmir’den sonra Antalya’da konferans verdi

“Herkesi makul şüpheli yaptılar”

“Hafızalardan asla silinmeyecek”

MHP’nin yolsuzluk ve rüşvet skandallarını anlattığı konferanslar serisi devam ediyor. Aralarında Kırıkkaleli hemşehrimiz MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk’ün de yer aldığı MHP heyeti İzmir’den sonra Antalya’da da konferans düzenledi ve iktidarın yolsuzluk ve rüşvet skandallarını anlattı

MHP heyeti konferans verdi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Haftası” etkinlikleri kapsamındaki konferansları devam ediyor. İzmir’de ilkini gerçekleştiren MHP heyeti, hafta sonu Antalya’da da yolsuzluk ve rüşvet skandallarının anlatıldığı bir konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, MHP MYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem, MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Av. Halil Öztürk’ün katıldı.

Skandallar anlatıldı

17-25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvetle Mücadele Haftası Antalya Toplantısı 21 Aralık Pazar günü Saat 14:30’da AESOB Toplantı Salonunda yapıldı. Geniş bir katılımın olduğu toplantıda iktidarın yolsuzluk ve rüşvet skandalları anlatılırken, bunları kapatmaya çalışma yöntemleri konusunda da bilgiler verildi. Konferansta konuşan MHP yetkilileri, iktidarın 17-15 Aralık skandallarından sonra her gün biraz daha köşeye sıkıştığını, bundan kurtulmak için de Türkiye’yi zora sokan gelişmelere imza attıklarını belirttiler.

İlgi büyük oldu

Konferansta konuşan MHP MYK üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Av. Halil Öztürk, “Kul hakkı yiyenleri sandığa gömeceğiz” dedi ve salondakilerin büyük alkışını aldı. Öztürk, Antalya konferansı konusunda bilgi vererek, “Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli`nin görevlendirmesi üzerine geleceğimizin nasıl çalındığını ve bu çıkmazdan nasıl kurtulacağımızı anlatmak, MHP`nin neden iktidar olması gerektiği hususunda konferans vermek üzere heyetimizle Antalya`ya gittik. Yürekleri bizim gibi atan dostlara selam olsun. İzmir’den sonra Antalya’da da büyük ilgi ve teveccüh gördük” dedi.

Herkes makul şüpheli oldu!

Öztürk, konferansta, “Demokratik hukuk devletinin altına dinamit koyan AKP, bu dinamitleri teker teker patlatıyor. Maksat hukuku değil iktidar gücünü egemen kılmaktır. Çocuklarımızın, torunlarımızın ve kendimizin geleceğinden endişe ediyorsak, duyarlı olmak, bu gerçekleri her platformda bir vesile dillendirmek zorundayız. Zira iktidar karşısında olan herkes "makul şüpheli"dir. Korku imparatorluğunda kapınız her an darbeci şüphesiyle çalabilir. İşte bunun içindir ki hukukun üstünlüğüne inanmış, evrensel hukuk normlarını içselleştirmiş, demokratik hukuk devletini yeniden, objektif bir bakış açısıyla inşa edecek, teröristin hukukunu değil de milletin hukukunu koruyacak bir iktidara ihtiyaç en üst seviyededir. Bunun gereklerini yapacak adres MHP ve Devlet Bahçeli`dir” dedi.

Çırpındıkça batıyorlar

Konferansta konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, iktidarın bir yolsuzluk ve rüşvet batağı içinde olduğuna işaret ederek, bundan kurtulmak için çırpındıkça Türkiye’de zora soktuğuna ve batağın içine çektiğine işaret etti. Tanrıkulu, bu zor durumda ülkeli, milleti ve devleti kurtarmak için tek çarenin MHP’nin iktidar olması olduğunu söyleyerek, herkesin buna destek vermesi gerektiğini belirtti. İlginin bir hayli yüksek olduğu konferansta MHP heyeti, partinin Antalya il teşkilatını da ziyaret ederek Antalya İl Başkanı Cemal Gençer ve parti yönetimi ile bir süre görüştü ve seçim çalışmaları konusunda bilgi aldı. İzmir’deki gibi Antalya konferansının da çok verimli geçtiği vurgulandı.

Hafızalardan silinmeyecek

MHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençer, “Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğu açığa çıkmakla birlikte, iktidar gücü kullanılarak, yolsuzluk ve gizli alışverişler örtbas edilmiştir. Fakat ne yapılırsa yapılsın alo Fatihler, ayakkabı kutuları, kasalar, yatak üzerindeki paralar ve para sayma makineleri, 700 bin liralık kol saati hafızalardan silinmeyecektir” dedi ve MHP heyetine konferans ve aydınlatıcı bilgilerinden ötürü teşekkür etti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false