Anahtar Kelimeler:

Güç Birliği yönetimi toplandı

Güç Birliği yönetimi toplandı

 Faaliyetler konuşuldu

Güç Birliği Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ali Kolat’ın Başkanlığı’nda Valilik Makam Toplantı Salonu’nda yapıldı. Vali Kolat çalışmalar konusunda bilgi verdi.

Yönetim kurulu katıldı

Yapılan toplantıya Vali Ali Kolat’ın yanı sıra, Kırıkkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Hakan Kocamış, MKEK Genel Müdür Yardımcısı Faruk Yanal, Türk Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mürsel Öcal, Kırıkkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale OSB Başkanı Nurettin Aydın ve diğer yetkililer katıldı.

Faaliyetler konuşuldu

Toplantının açılışında konuşan Vali Ali Kolat, “Kırıkkale’nin gelişmesinde büyük katkılarının olacağını, kamu kurumları ile özel sektör kuruluşları ile bir araya gelerek yapılması gerekenleri değerlendirelim istedik. Bu zamana kadar neler yaptık, bundan sonra da neler yapabiliriz, bunlarla ilgili görüş alış verişinde bulunarak konuşalım istedik. Ben arkadaşlara çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. Toplantıda; Güç Birliği oluşumu kapsamında takip edilen faaliyetler ve yatırımların son durumunun değerlendirilmesi, 2015 yılı Güç Birliği Mütevelli Heyet Toplantı gündeminin belirlenmesi ve değerlendirilmesi, 2015 yılı Güç Birliği Mütevelli Heyet toplantısı ev sahipliği ve takviminin belirlenmesi, İlçe Belediye Başkanlıkları tarafından yürütülen faaliyetler ele alındı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli