Anahtar Kelimeler:

Sulakyurt'ta Alan ilgisi

Sulakyurt

İlgiyle karşılandı

Balyoz davası sonucu 4 yıl hapiste kalan Özel Kuvvetler eski Komutanı ve Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili emekli Korgeneral Engin Alan Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesindeki kongreye katıldı ve büyük ilgi gördü.

Bildik çalışmaları anlattı

İlçeye MHP MYK Üyesi hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk ile birlikte gelen Engin Alan, Salukyurt Belediyesi’ni ziyaret etti, Sulakyurtlular ile görüştü ve hemen herkesle hatıra resmi çekindi. İlçe ve Belediye ziyaretinde Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından karşılanan Engin Alan, Halil Öztürk ve İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile beraberindeki heyetle birlikte Belediye binasına geçti. İsmail Bildik’in makamında bir süre Bildik ile sohbet eden Alan’a Belediye çalışmaları konusunda bilgi verildi. İsmail Bildik ilçede göreve başladığı günden bu yana kimseye ayrım yapmadan hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

Hediyeler verildi

Belediye önünde hatıra resmi çekinen Engin Alan ilçe kongresinin yapıldığı salona geçerken vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Salonda da coşku ile karşılanan Alan, bu coşkuya karşılık güzel bir konuşma yaparak üç hilal selamı verdi. Engin Alan’a Belediye Başkanı İsmail Bildik tarafından ilçe ziyareti anısına bir plaket verilirken, ayrıca bir de ay ve yıldız ile süslenmiş güzel bir çerçeveli bayrak hediye edildi. Alan, kendisine gösterilen ilgi ve yapılan bu jestten ötürü duygulandı ve teşekkür etti. Sulakyurt’ta çok renkli ve duygusal anlar yaşayan Alan, kimse kırmadı ve herkesle hatıra resmi çekinerek hayatının en güzel günlerinden birini yaşadığını söyledi.

Bizlere şeref verdiniz

Alan, Sulakyurt öncesinde MHP İl Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, İl Başkanı Seyit Ahmet ile bir süre görüştü. Öztürk ile parti binasına gelen Alan, burada bir jestte bulanarak Kırıkkalespor atkısını boynuna taktı. Kırıkkale ve Sulakyurt’ta çok sıcak şekilde karşılandığını dile getiren Engin Alan, “Sizlere çok teşekkür ediyorum. Çok sıcak ve samimi bir ortam buldum burada. Samimiyetiniz beni çok mutlu etti” dedi. Alan’a ziyaretinden ötürü teşekkür eden MHP MYK Üyesi Halil Öztürk, “Sizin gibi değerli bir komutan ve değerli bir milletvekilini, çok kıymetli bir vatan evladını burada ağırlamaktan onur duyuyoruz. Bizlere ziyaretiniz ile şeref ve onur verdiniz” dedi. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli