Anahtar Kelimeler:

MÜSİAD üyeleri bir araya geldi

MÜSİAD üyeleri bir araya geldi

 Sadece bir araya geliyorlar!

Kırıkkale’de şu ana kadar herhangi bir faaliyeti ve şehir ekonomisine dernek olarak hiçbir katkısı bulunmayan MÜSİAD, üyelerini şehir protokolünden bazı isimleri yemekli bir toplantıda buluşturdu.

Bir araya geldiler

Melih Sucuk Restoranda düzenlenen Geleneksel MÜSİAD yemeğine Vali Ali Kolat, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve MÜSİAD üyesi Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay başta olmak üzere MÜSİAD Kırıkkale Şube Üyeleri katıldı. Vali Ali Kolat, MÜSİAD üyelerini Türkiye’de ilk defa Kırıkkale’ye kurulan Silah OSB için yatırım yapmalarını istedi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Kırıkkale’mizin marka şehir olma yolunda emin adımlarla ileri gittiğinden bahsetti.

Anket düzenlendi

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Namık Haşim Baloğlu MÜSİAD üyelerine teşekkür ederek

MÜSİAD Kırıkkale Şube 2014 çalışma yılı faaliyetleri hakkında üyelere bilgi verdi. Geniş katılımın gerçekleştiği Faaliyet Toplantısında, üyelere özel olarak hazırlanan Memnuniyet Anketimizi de sunuldu. Yapılan ankette, 2015 yılı için geçerli olacak faaliyet planları üyelerin istekleri doğrultusunda çalışmalar yapılacağı ifade etti. Derneğin kurulduğu günden bu yana Kırıkkale’de hiçbir faaliyetinin ve şehre ekonomik olarak hiçbir katkısının olmaması dikkat ve tepki çekiyor. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false