Anahtar Kelimeler:

Sadece eksik evrakı hatırlattık”

 Sadece eksik evrakı hatırlattık”

 Skandala böyle açıklama geldi!

Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü`nden, ildeki tüm okulların müdürlerine e-posta yoluyla skandal bir talimat verildiği ortaya çıktı.

Skandal bir talimat

İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü, 25 Aralık 2014`te il sınırları içerisinde yer alan devlet okullarına, "acil ve günlüdür" koduyla gönderdiği e-maille, okul müdürlerinden e-mail ekinde yer alan kişilerin müdür yardımcısı olarak görevlendirilmesini talep etmeleri için talimat verildiği öne sürüldü.

Doğrudan müracaat

Okul müdüründen yapması istenen işlemlerin sıralandığı mailde, "Listede ismi bulunan öğretmenlerden, `müdür yardımcısı olarak görevlendirilmek istediklerine` dair dilekçe alınacak. Okul müdürlüğü ilgilinin dilekçesine istinaden teklifi yapılacak. Dilekçe ve okul müdürlüğünün yazısı bugün 25 Aralık 2014 mesai bitimine kadar doğrudan Müdürlüğümüz İnsan Kaynakları Şubesi`ne elden teslim edilecek" ifadeleri kullanıldığı kaydedildi.

Bir hatırlatma mailidir

Skandal talimatla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise şu açıklamayı yaptı: "Okul müdürlerimize bir mail gönderildiği doğru. Bütün okullara mail attık, `okul müdür yardımcıları tekliflerinizi bize gönderin` diye. İlçelerden cevap geldi. Yahşihan ilçesinde de okul müdürleri tekliflerini bize bir üst yazı ile bildirdiler. Ancak öğretmenlerin dilekçeleri dosyaya eklenmemiş. Biz de Yahşihan ilçesine, `Bu kişilerin dilekçelerini gönderin` diye bu maili attık. Eksik evrak olunca atama yapamıyoruz. Bu, sadece eksik evrakın tamamlanması için bir hatırlatma mailidir."



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli