Anahtar Kelimeler:

Siyaset yapmak bizim için davadır”

 Siyaset yapmak bizim için davadır”

 Atalay böyle diyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, katıldığı bir tv programında mühim açıklamalar yaptı. Gündemin mühim konularına ilişkin sorulara yanıt veren Atalay, muhalefeti eleştirdi. Oy oranlarının yüzde 50 bandında olduğunu belirten Atalay, üç devre kuralı ile ilgili de açıklamada bulundu.

Oy istikrarı sürüyor

AK Parti’nin 2015 seçimlerinde beklediği rey oranına ilişkin Beşir Atalay, istikrarın devam ettiğini ve bu seçimde de kimsenin farklı netice beklemediğini ifade etti. ``Kamuoyu yoklamalarını düzenli olarak ayda bir kez yaparız. Şimdi ayda iki kez yapıyoruz. Bizim bir seçim çalışmaları ekibimiz mevcut. Biz buna strateji ekibi söyleriz. Bu her seçimde olur. Çok yoğun bir çalışma yapıyoruz. Hem kurumsal kimlik, hem yeni söylemler, bilbordlar, hem seçim beyannamemiz, bir yandan da iyi halk analizleri yapıyoruz. Şuanda biz yüzde 50 bandında devam ediyoruz. Oy istikrarımızı sürdürüyoruz.``

Üç dönesm umrumda değil!

 Atalay üç devre kuralına ilişkin şu ifadeleri kullandı: ``Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden epey bir süre evvel, (Cumhurbaşkanı adayımız kim olsun arayışı içindeyken) MYK’da bu konuyu görüşüyorduk. O zamanki Başbakanımız herkese bir tek ``sen ne düşünüyorsun`` diye soruyordu. Ben dedim ki o vakit umurumda bile değil. Siyaset yapmak bizim için bir davadır. İlla mebus olarak olmuyor bu. Hayatın pek çok alanında, parti yokken de, partiden evvel de bu çalışmalarımız sürüyordu. Bundan sonra da Allah’ın izniyle partimizin başarısı için nerede gerekiyorsa, orada çalışırız. AK Parti’nin kuvvetli ilerlemesi bizim hayatımızdan daha önemlidir. Ben öyle görüyorum” dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli