Anahtar Kelimeler:

Gazetecilere pastalı kutlama

Gazetecilere pastalı kutlama

 Emniyet Müdürü’nden jest

Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetecileri kahvaltıda buluşturdu ve bir de onlar adına pasta kesti.

Gazetecilerle buluştu

Polisevinde düzenlenen programda konuşan Emniyet Müdürü Hasan Onar, basın mensuplarının böyle güzel günleri sağlıklı, huzurlu, başarılı geçirmesi temennisinde bulundu. Gazetecilerin zor şartlarda çalıştığını dile getiren Emniyet Müdürü Hasan Onar, "Gece gündüz, soğuk sıcak, kar kış demeden toplumun bilinçlendirilmesi, topluma haber ulaştırılması adına gazetecilik yapan insanlara, toplumun değer vermesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Pasta kesildi

Onar, “Sizlerle birlikte olduğumuzu ifade etmek istedik. Hem beraber olalım, hem de bir birliktelik olsun istedik. Nice güzel günlere böyle başarılı bir çalışmalar yapmanızı temenni ediyoruz. Sizlerde kamu hizmeti yapıyorsunuz” dedi. Onar, gazetecilerin de bir kamu hizmeti yaptığını, emniyet mensupları olarak her zaman gazetecilerin yanında olduklarını kaydetti. Konuşmanın ardından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla en kıdemli gazeteci olarak Doğan Haber Ajansı Kırıkkale Muhabiri Erhan Göğem ile birlikte temsili pasta kesildi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false