Anahtar Kelimeler:

Gazetecilerden renkli kutlama

Gazetecilerden renkli kutlama

 Davul ve zurna ile eğlendiler

Kırıkkale’de gazeteler, haber ajansları, internet haber sitelerinin tüm çalışanları Öğretmenevi’nde iki ayrı cemiyet tarafından düzenlenen geceye katıldı ve doyasıya eğlendi.

Program yapıldı

10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nde Kırıkkale’de basın sektöründe görev yapan ne kadar gazeteci varsa hepsi bir araya gelerek doyasıya eğlendiler. Öğretmenevi’nde düzenlenen programa gazetelerin sahipleri, genel yayın yönetmenleri, muhabirleri, dağıtıcıları ve matbaa çalışanları katıldı. İki ayrı cemiyet tarafından organize edilen programa ilgi büyük oldu. Sektörde çalışan kim varsa programda yer aldı.

Sadece gazeteciler vardı

Cemiyet başkanları Cengiz Selci ve Ramazan Çetin, bu özel günde tüm çalışanları bir araya getirmeyi amaçladıklarını söylediler. Programa gösterilen ilginin kendilerini memnun ettiğini belirttiler. Tamamı bir araya gelen gazeteciler, uzun süre sohbet etme imkanı buldu. Programa, siyaset, bürokrasi, iş dünyası ve STK’lardan kimse davet edilmedi. Sadece gazeteciler katıldı ve onlar da kendi günlerini kutlamış oldu.

Birleşme anlatıldı

Programda birleşme aşamasında olan gazetelerin çalışmaları da anlatıldı. Birleşmenin nasıl olacağı, birleşme sonrasında gazetecilerin durumlarının ne olacağı konuşuldu. Gazetelerin birleşerek kaliteyi artırmayı amaçladığı vurgulandı. Bu konudaki çalışmalar konusunda detaylı bilgiler verildi ve sorular yanıtlandı. 



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli