Anahtar Kelimeler:

Bahşılı'da sinema günleri

Bahşılı

 Belediye çalışma başlattı

Bahşılı Belediyesi ilçe halkına yönelik sosyal etkinlikler kapsamında ilçelerdeki bayanlara yönelik sinema günleri düzenliyor. Belediye Başkanı İbrahim Uyar bu tür etkinliklere önümüzdeki günlerde devam edeceklerini söyledi

Güzel bir çalışma

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar ilçede yeni bir uygulamaya başlayarak bayanlar için sinema günü düzenliyor konu hakkında Uyar, “Biz halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getirmeye söz verdik. Her sene geleneksel hale getireceğimiz bayanlara yönelik sinema günlerinde bu sene “Çanakkale Son Umut “filmi ne halkımızı davet ediyoruz. Amaç birlik beraberliği pekiştirmek, insanlar arasındaki kaynaşmayı sağlamaktır. İlçemizde oturan  bayanlarımız bizi arayabilir, herkese kapımız açıktır. Biz parti rozetini bıraktık. Bahşılı ilçesinin Belediye Başkanıyız. İlçemizi seviyoruz ” dedi.

Çarşamba ve Perşembe

Bahşılı da sinema günlerinde bayanlar seansına katılmak isteyen Bahşılı bayanlar 366 16 42 telefonu arayarak yerlerini ayırt edebileceği belirtildi. Bayanlar sinema günleri Çarşamba 13.30 ve Perşembe günü 13.30 da düzenleneceği ve Belediye önünden otobüs kaldırılacağı belirtildi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli