Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale standı ilgi gördü

Kırıkkale standı ilgi gördü

Topbaş yer sofrasına oturdu

İstanbul’da fuara katılan Kırıkkale’nin standına ilgi büyük oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kırıkkale eski Valisi, şu anki Afyon Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale standında keyifli anlar yaşadılar.

Ziyaretçileri çok

22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul /TUYAP- Büyükçekmece fuar alanında gösterime sunulan 19. kez düzenlenen EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına ziyaretler devam ediyor. EMITT Turizm Fuarında bulunan ve Karakeçili kilimi, Makine Kimya Endüstri Fabrikasında üretilen silahlar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan çini porselen eşyaları başta olmak üzere Kırıkkaleyle ilgili kültür değerleri Kırıkkale standı yoğun ilgi görüyor. Kırıkkale standını başta İstanbul Valisi Vasip Şahin olmak üzere, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Afyon Valisi Hakan Yusuf Güner ve çok sayıda yerli ve yabancı kurum kuruluş ve firma temsilcileri ziyaret ediyor.

Yer sofrasına oturdu

Kırıkkale Valiliği, fuar ve ziyaretler konusunda “Ziyaretçiler Valimiz Sayın Ali Kolat ve ilimiz yetkilileri tarafından karşılanıp, Kırıkkale  standı hakkında bilgilendiriliyor. Ziyaretler kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş Kırıkkale standını ziyaret etmiştir. Burada Valimiz Sayın Ali Kolat tarafından karşılana Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Kırıkkale Yöresine ait ‘Yer Sofrasında’ ağırlanmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş Kırıkkale Valimiz Sayın Ali Kolat ile bir süre sohbet ederek standın hazırlanmasında emeği geçen; başta Valimiz Sayın Ali Kolat olmak üzere ilimiz yetkililerine teşekkür etmiştir” denildi. 



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli