Anahtar Kelimeler:

SP İl Divanı toplandı

SP İl Divanı toplandı

 Üç günlük porgram sona erdi

Kırıkkale Saadet Partisi İl Teşkilatı, ilçe ve belde teşkilatlarının katılımıyla İl divan toplantısını gerçek gerçekleştirdi. Divan toplantısının bu aydaki konusu Halkla Kucaklaşma programı oldu.

Üç günlük porgram

Üç günlük program çerçevesinde Esnaf Odaları Birliği, Petrol İş Sendikası, Emekliler Cemiyeti, Kırıkkale Belediyesi, Ticaret Borsası, Emniyet Müdürlüğü, Bahşılı, Balışeyh ve Karakeçili ilçeleri ziyaret ettiklerini açıklayan İl Başkanı Faruk Vurgun, programlarının çok verimli geçtiğini söyledi. Seçimlere az bir zaman kala bu tür programların daha da sıklıkla yapılacağını açıklayan Vurgun, program süresince kendilerine destek veren Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muzaffer Baydar’a teşekkür etti. Parti binasında düzenlenen Programa Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muzaffer Baydar, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, İlçe Başkanı Selami Çakır, Ankara İl Başkan Yardımcısı Cemal Sertkaya, Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Meclis Üyesi Veysel Kutluca Elmadağ ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Halkın nabzını tuttular

Görüşmelerde, sorunları yerinde dinleme, halkın nabzını tutma, halkın beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını açıklayan Vurgun, Kırıkkale’de birçok sorunun olduğunu gördüklerini ifade etti. Yurt içinde yaşanan en sıcak konu ise; Dört eski bakanın TBMM Soruşturma komisyonu tarafından Yüce Divana gönderilmemesi kararı olduğunu belirten Vurgun, yüce divanda AK Parti’nin gerçek yüzünü gösterdiğini ifade ederek “TBMM Genel Kurulunda görüşüldü ve maalesef beklendiği gibi kendilerini akladılar. Burada yapılması gereken en ufak bir şüpheye mahal bırakmadan bu dört eski bakanın Yüce Divana, yani Anayasa Mahkemesinin huzuruna çıkarılması gerekirdi. Bu haliyle  şüpheler devam edecek ve toplum vicdanında bir leke olarak kalacaktır. Gönlümüz isterdi ki, 2014 yılı güzel hatıralarla tarihteki yerini alsın. İsterdik ki, sevinçlerimiz ve umutlarımız acılarımızdan daha fazla olsun. Bütün dünyaya huzur, barış ve kardeşlik hakim olsun. Ama tam tersine, 2014 yılından kalan tek şey, sömürü, savaş, çatışma, kan ve gözyaşı. Başımızı nereye çevirsek bir yangın var” dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli