Anahtar Kelimeler:

PKK'lılara kucak açıyorlar”

 PKK

Şehit babasından isyan!

“Benim Başbakanım böyle olamaz!”

“Hakkımız haramdır”

Şehit Dz. P.Astsb. Serhat Gençer`in babası Şehit Aileleri Derneği Onursal Başkanı Mehmet Gençer, Kobani’de savaşan PKK teröristlerinin Kürt devleti kurmak için savaştıklarını, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Kürt devleti kurmak için savaşan PKK teröristlerini kucaklayıp öptüğünü söyledi ve buna tepki gösterdi.

Milli bir proje imiş!

Mehmet Gençer, sokak ortasında basın açıklamasında bulundu ve isyanını dile getirdi. Gencer,  yaptığı basın açıklamasında “Kandille aydınlanan ampullerin partisini iyi tanıyın. Bu ülkeyi yöneten kendilerine ak diyen AKP, PKK ile pazarlık neticesinde o kadar çok çaresiz kalmışlar ki, kandille o kadar çok iç içe geçmişler ki, güney doğuya o kadar çok kaçak elektrik kullandırmışlar ki, kendi ampullerine kullanacak elektrik kalmadığından kandille aydınlanmaya başlamışlar. Sevgili Kırıkkaleliler. 25.01.2015 Tarihinde Diyarbakır’da sayın Başbakan Davutoğlu AKP il kongresinde yaptığı konuşmada, “bu çözüm süreci milli bir proje olarak başladı” dedi. (Çözüm süreci ile başkanlık ve eyalet sistemi getirmek istiyorlar, millilikten söz ederek milliliği istismar ediyorlar) “Güzel Türkçeyi, güzel Kürtçe ile kardeş kılacağız” dedi.

Ana dilde eğitimmiş!

PKK’nın isteği olan ana dilde eğitimi vereceklerini söylüyor ve Cizre, Silopi, Yüksekova, Diyarbakır`da Kürtçe eğitim veren okullar açıldı, çocuklara karneleri dağıtıldı. Sayın Başbakanda millilikten söz ediyor. “Yeni Türkiye’den Kobani’ye selam olsun. Kobani’de savaşan her kardeşimin alnından öpüyorum ve onları kucaklıyorum bağrıma basıyorum” dedi. PKK teröristlerini kucaklayıp kahramanlarmış gibi alınlarından öpüyormuş. Şehit ailelerine de dava açıyorlar. Bunlar ne yapmak istiyorlar? Kobani’de savaşan PKK teröristleri Kürt devleti kurmak için savaşıyorlar. Sayın Davutoğlu’nun ve Kürt devleti kurmak için savaşan PKK teröristlerinin TC. devletinin başbakanı ile ne alakası var ki PKK teröristlerini kucaklayıp öperek tebrik ediyor? Ayrıca, “Anayasayı değiştirip talepleri karşılayacağız” dedi. PKK’nın isteklerini Anayasa değişikliği ile karşılayacaklarını söylüyor.  Kobani’de ölen PKK’ların evlerine baş sağlığına gitti. Ölen PKK teröristlerini muhatap alarak meşrulaştırdı” dedi.

Benim Başbakanım değil!

Gençer açıklamasının devamında “Sayın Başbakanın selamladığı, kucaklayarak alınlarından öptüğü IŞİD’e karşı savaşanlar Türkiye’den Suriye’ye geçen ve Suriye’de yaşayan YPG’lerdir. Suriye’deki YPG, Türkiye`deki PKK’nın uzantısıdır, bunu bütün dünya bilmektedir. Hatta, çok kısa bir süre önce sayın Cumhurbaşkanı Kobani’de IŞİD’e karşı olan YPG’liler için “PKK ne ise YPG’de odur. İkisi de terör örgütüdür” demişti. Sayın Başbakan ne yapıyor ve ne diyor bir bakalım. Sayın Başbakan PKK’nın uzantısı olanlara selam söyleyerek onları alnından öpüyor ve bağrına basıyor. Neden acaba? Yoksa sayın Başbakanın PKK ile müzakere ortaklığından başka bilmediğimiz bir ortaklığı mı vardır? Yoksa ölen PKK teröristleri akrabaları mıdır? Yoksa Kobani’de Kürt devleti kurmak isteyen PKK teröristleri TC devleti adına mı savaştılar ki, onları alnından öperek bağrına basıyor? Evlatlarımıza kurşun sıkan PKK teröristlerini kucaklayarak alınlarından öpen insanlar benim Başbakanım olamaz. Şehit aileleri olarak Davutoğiu`na hakkımız haramdır.

Atalay çık da açıkla

Buradan sayın Beşir Atalay`a da seslenmek istiyorum. Sayın Atalay, AKP’nin amacının Türkiye`yi başkanlık sistemi ile federal bir yapıya dönüştürmek istediği çok açık olarak meydana çıkmıştır. Aksini iddia ediyorsanız, şu açılım süresi denilen ülkenin rejim değişikliği sürecini bizlere bir anlatın. Hodri meydan, Cumhuriyet Meydanı yerinde duruyor. Ama ne siz ne de milletvekilleriniz cesaret ederek karşımıza çıkamaz anlatamazsınız. ALLAH (cc) aşkına Kandil’le aydınlanan ampullerin yöneticileri ne yapmak istiyorlar? PKK’nın yaptıklarına neden ses çıkartmıyorlar da bizler konuşunca sesimizi kesmek için mahkemelerle bizlere baskı uyguluyorlar? Müslümanlar uyanın” diye konuştu.

Artık Kürdistan diyorlar

Gençer “Bülent Arınç HDP yöneticilerine “siz kim oluyorsunuz da Öcalan’ı itibarsızlaştırmak istiyorsunuz” diyor. Beşir Atalay “siz sevseniz de sevmeseniz de Öcalan Kürtlerin lideridir” diyor. Bunlardan cesaret alan PKK’lı Hasip Kaplan’da TBMM kürsüsünden, “Peşmergelerimiz Irak Kürdistanından TC. Kürdistanına gelerek Kürdistandan geçtiler ve Suriye Kürdistanına geçtiler” diyor. Ses çıkartamıyorlar. ALLAH aşkına Türkiye`nin güney doğusu Kürdistan mıdır? Bölücüler Kürdistan deyince ses çıkartmıyorlar, bizler “bu ülke nereye gidiyor?” diye sorunca dava açıyorlar. Sevgili Kırıkkaleliler, ülkeyi yöneten AKP hükümeti oy için, bu millete hesap vermemek için, korktukları için ve 10 bin liralık klozetin içine edebilmek için PKK ne yaparsa yapsın ses çıkartmamaktadırlar.

Hakkımız haram olsun

PKK’ya seçim sonuna kadar eylem yapmamaları için adeta yalvarmaktadırlar ve yapılan eylemlere ses çıkarmayarak üstelik sayın Başbakan Kobani’deki PKK uzantıları olan militanlara selam gönderip onlarla kucaklaşıp alınlarından öpmektedir. Yazıklar olsun. Hakkımız haram olsun. Onlara ses çıkartamayan AKP’nin yöneticilerinin gücü bizim gibi vergisini, elektrik parasını ödeyen, kanunlara uyan, bu ülke için can vermiş insanlara yetiyor. Sevgili Kırıkkaleliler lütfen uyanın gerçekleri görerek bu olaylara sessiz kalmayın, Demokratik tepkinizi koyun korkmayın. Asıl korkması gerekenler, hesap vermekten korkan AKP yöneticileridir ki korktukları için, iktidardan düşmemek için, PKK’ya sınırsız tavizler vererek ülkenin bölünmesinin temellerini atmaktadırlar” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false