Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`den Halterciler Geçti

Kırıkkale`den Halterciler Geçti

Yemek Yediler.

Halter Federasyonun yeni adayı Kayseri dönüşü Kırıkkale’ye uğradı. Kırıkkale Polis Gücünün şampiyon misafiri Halil Mutlu, bir dinlenme tesisinde yemek yedi.

Kayseri’den gelirken Kırıkkale Polis Gücü As Başkanı Ali Atlı ve İl Emniyet Müdürü Salim Akça’ın misafiri olan Halil Mutlu ve yeni federasyon başkan adayı Ankara Numune Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doçent Dr. Uğur Gürel, Kırıkkale`de bir dinlenme tesisinde hedeflerini, federasyondaki olumsuz olayları, halterin başarısız oluşunu ve burada bulunan 8 delegeye çalışmalarını açıkladı. Yemekte Kırıkkale Polis Gücü ve halter sporcuları hazır bulundu.

İl Emniyet Müdürü Salim Akça, Kırıkkaleli haltercilere birer altın hediye etti. Programda konuşan Salim Akça, “Biz bir söz vermiştik, sporda başarılı olanların yanında olacağız diye. Şimdi onu yerine getiriyoruz. Başkanımıza da bir başlangıç olsun, diğer kurumlarımıza da bir örnek olsun düşüncesi ile böyle bir şeyi başlattık. Sporcularımızın her başarılarında artık mülki amirliklerimiz, belediyelerimiz bu sporcularımıza da sahip çıkacaklar. Bunlara kılavuzluk görevi yapalım diye de bunu böyle organize ettik. Hepinize de teşekkür ediyorum, sağ olun” dedi.

Halil Mutlu, Halter federasyondaki son gelişmeler hakkında bilgiler verdi ve müsabakalara neden girmediğini anlattı. Halter şampiyonu Mutlu, “Huzurun olduğu yerde ben varım. Ama huzurun olmadığı, kavganın içinde yokum. Son üç senedir maalesef kavganın içinde mecburen olduk. Ya terk edecektik ya da mücadele verecektik. Ama olmadı, hep engel koydular. 1990 yılından beri bu milli mayoyu giyiyorum. Hiçbir zaman halterin bu kadar zor durumda olduğunu görmedim. Camiamızda belli bir huzursuzluk var. Haltere daha fazla dibe vurmandan eski günleri yakalamak için ekibin içine girdik. Bizim federasyona yeni bir adayımız var. Uğur Gürel hocam bizim gibi düşünüyor.

"El Ele Verelim"

Eski günleri çabuk yakalarsak diye ekibin içine girdik. Bu sadece benim rahatsızlığımdır. Türk halteri adına bu işe emek veren, ekmek yiyen, bu ülkesi için bir şeyler yapan gençler adına hepimizin biran önce genel müdürlüğün toparlanması, kavganın olmadığı, artık sadece sporun konuşulduğu, başarıların konuşulduğu, sporcularla el ele vererek birlik beraberliğin sergilendiği, sporu yapıp halterin kurtarılması gerektiğine inanıyorum” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false