Anahtar Kelimeler:

Yabancı Konuklar Okulları Gezdi

Yabancı Konuklar Okulları Gezdi

Memnun Ayrıldılar

İsmail Üstüner İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen `Sesimi duyan var mı?` projesi kapsamında İspanya, Polonya, Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya`dan gelen misafirler okulu gezdiler. Yabancı konuklar daha sonra okul bahçesine her ülke adına çam ağacı dikti. Okulu gezen misafirler, öğrenciler tarafından hazırlanan resim sergisi gezdi. 

 

Proje Okul Sorumlusu Selami Pekdoğan ve Proje İrtibat Sorumlusu Hanise Kocaarslan okul hakkında konuklara bilgi verdi. Duydukları memnuniyeti dile getiren misafirler, okul öğrencilerinin güler yüzlü olmalarından ayrı bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, öğrencilerin üniformalarını özellikle de armalarını beğendiklerini söylediler. Toplantı salonunda misafirlere slâyt gösterisi ile proje hakkında bilgiler verildi. Okul öğrencilerinin misafirlere ilgisinin yüksek olması gelen grubu da memnun etti.

 

İsmail Üstüner İlköğretim Okulu Müdürü Esat Demir, misafirleri okulda ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını dile getirerek "Okulumuz kısıtlı imkânlar ile buraya kadar geldi. Okulumuz merkezdeki okullara göre biraz daha imkânları az. Biz bu yapılanları zor şartlar ile kendimizi zorlayarak yapıyoruz. Proje kapsamında okulumuzda boyama çalışmaları yapıldı." dedi.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli