Anahtar Kelimeler:

MKE`nin Geleceği Ne Olacak?

MKE`nin Geleceği Ne Olacak?

İşte Vatandaşın Sorduğu Sorular.

 

Kırıkkale kamuoyu birkaç gündür yerel seçimden çok MKE ile ilgili özelleştirme konusundaki gelişmeleri konuşuyor ve milletvekillerinden bu konuda açıklama bekliyor.
 
MKE’nin özelleştirme kapsamına alınacağına dair haber Kırıkkale’ye bomba gibi düştü. Kamuoyu gelişmeyi gazetemizden öğrenirken, haberin birkaç gündür devam etmesine rağmen milletvekillerinden konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş olması da dikkat çekiyor. Bu durum Kırıkkale kamuoyunun vekillere yönelik tepkisini de beraberinde getirdi. Kamuoyu vekillerden bu konu hakkında ve gelişmelerle ilgili bir açıklama yapılmasını bekliyor. Fakat şu ana kadar vekiller bu konuya dair hiçbir bilgi vermediler ve açıklama yapmadılar.
 
Oldukça tepkili olan Kırıkkale kamuoyu, özelleştirmenin olması durumunda vekillere büyük tepki gösterecek. Vekillere birkaç soru yönelten Kırıkkaleliler, bunlara en kısa sürede bir cevap verilmesini istiyorlar. Kırıkkaleliler, “Yerel seçimde aday çıkarmaya çalışacaklarına asıl konularına dönüp özelleştirme kıskacında olan MKE konusunda çalışma yapsınlar. Eğer MKE özelleştirilir ve buna sessiz kalırlarsa Kırıkkale halkı onlara bunun hesabını sorar” diye konuşuyor.
 
İşte vatandaşın merak ettiği hususlar:
 
Özelleştirme süreci doğru mu?
 
Gelişmelerden haberiniz var mı?
 
Varsa neden açıklama yapılmıyor?
 
Kurumun fabrikalarının bir kısmının hurdaya ayrılacağı doğru mu?
 
Sizin konuyla ilgili bilginiz neler?


  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli