Anahtar Kelimeler:

Özlediğimiz Kırıkkalespor

Özlediğimiz Kırıkkalespor

Kırşehir`i Dize Getirdi.

Kırıkkalesporumuz özlenen galibiyeti kardeş şehrimiz Kırşehir’den üç altın puanla dönerek sessizliğine son verdi.

Son maçlarında oynadığı iyi futbolun karşılığını alamayan Şimşeklerimiz, komşu ve kardeş şehrimiz Kırşehir’de umduğundan fazlasını buldu ve sahadan 2-1 galip ayrılarak şeytanın bacağını kırmış oldu.

Maçtan önce teknik direktör Fikret Bademci’nin dediği gibi kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylemesi oyuncuları fazlasıyla motive etmiş ve oyuncularda kazanmak için ellerinden gelen bütün gayreti göstererek hocalarını yanıltmamış oldular.

Maça her iki takımda temkinli ve dikkatli başladı. Sahanın futbol oynamaya elverişli oluşu maçın güzelleşmesinin bir diğer etkeni olduğunu söylemeden geçmemek lazım.

Yeni Kırşehirspor maça ev sahibi olmanın vermiş olduğu güvenle başladı ve maçın başlaması ile birlikte kalemize gelmeye başladılar. Fakat bu ataklarda savunmamız ve orta sahamız iyi mücadele ederek rakibe fazla tehlikeli ataklar yapmasına fırsat vermedi.

Ev sahibi Yeni Kırşehirspor’un baskısını kıran Şimşeklerimiz maçın 11. dakikasında Erçin’in attığı güzel golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmadı ve soyuna odasına Kırıkkalesporumuz 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda ev sahibi takımın baskısı ile başladık. Bunun neticesinde maçın 52. dakikasında ev sahibi ekipten Hakan Soylu, savunmamızın bir anlık hatasını iyi değerlendirdi ve maça 1-1′li denge getirdi.

Bu golden sonra rakip kalede gol arayan Şimşeklerimiz çok geçmeden bu isteğine kavuştu. Maçın 69. dakikasında Erdi rakip savunmayı çalımladı ve yerden düzgün vuruşunda top Yeni Kırşehirspor filelerine gitti ve takımımız 2-1 öne geçti.

Maçta bundan başka gol olmadı ve Şimşeklerimiz çekinerek geldiği Yeni Kırşehirspor maçından galip gelerek haftayı üç puanla kapatmanın sevincini yaşadı.

KIRŞEHİRSPOR: 1 - KIRIKKALESPOR: 2

STAD: Ahi
HAKEMLER: Volkan Şeker xx, Mehmet Şengül xx, Cemal Alpay xx
KIRŞEHİRSPOR: gökhan x, Orhan Top x, Orhan Taşdelen x, Celal Aras xx, Hakan Aksoy xx, Cahit Paşa xx (Dk. 78 Eray x), Murat Açıkgöz x (Dk. 46 Sezgin x), Hakan Soylu xx, Eser Yayla x, Samet x (Dk. 62 Fatih x), Mustafa Kaya x
KIRIKKALESPOR: Hamit xx, Halit xx, Kürşat xx (Dk. 63 Abdullah xx), Hasan Basri xx, Celal xx, Cemil xx, Coşkun xx, Erçin xx (Dk. 82 Murat ?), Erdi xxx, Lokman xx, Mete x (Dk. 54 Sezai xx)

GOLLER: Dk. 11 Erçin, Dk. 69 Erdi (Kırıkkalespor), Dk. 52 Hakan Soylu (Kırşehirspor)

SARI KARTLAR: Dk. 20 Mete, Dk. 50 Erdi (Kırıkkalespor), Dk. 65 Hakan Soylu, Dk. 75 Cahit Paşa, Dk. 85 Eser Yayla (Kırşehirspor)

4. Hafta Maç Sonuçları
Maltepespor-Şekerspor 3-2
Zeytinburnu- İstanbulspor 2-0
Alibeyköy- Konya Şekerspor 0-2 - İL



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false