Anahtar Kelimeler:

Kayalak, Basınla Sohbet Etti

Kayalak, Basınla Sohbet Etti

MHP İl Teşkilatından Kahvaltılı Toplantı.

 

MHP Kırıkkale İl Teşkilatı tarafından Derya Alabalıkta düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında, MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı İhsan Kayalak, israfı önlemek, işçinin maaşını ödemek ve Kırıkkale’yi köy görünümünden kurtarıp modern bir şehir haline getirmek için bu yola çıktıklarını ifade etti.
Derya alabalık restoranında gerçekleştirilen toplantıda ana gündem maddesi 4 Martta Kırıkkale’ye mitinge gelecek olan Devlet Bahçeli’nin programı idi. Toplantıya katılan MHP Kırıkkale il Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’yi ilimizde ağırlayacak olmamızın mutluluğu içerisindeyiz. Sayın genel Başkanımız 4 Martta Kırıkkale’ye gelecek ve bizde bu program öncesi, Kırıkkale’deki gazeteci arkadaşlarla buluşmayı uygun gördük. Bize bu anlamda destek veren Hacılar Belediye Başkanımız ve Partimizin Adayı olan Sayın Memduh Bodur’a da burada teşekkür ediyorum. Allahın izni ile mitingden yüzümüzün akı ile çıkıp, Kırıkkale’de yeniden MHP hizmetleri ile tanıştıracağız” şeklinde konuştu.
 
KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
 
Göçer’in konuşmasının ardından söz alan Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur ise, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren kasabamıza hizmetler ile tanıştırdık. Bizlere bugüne kadar destek veren herkese minnettarız. Kasabamızın menfaatlerini düşünerek çıktığımız bu yolda sorunlar çıkmış olsa da halkımızdan aldığımız destekle bugün buradayız. Bilindiği gibi 4 Martta Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ilimize mitinge gelecek. Hacılar olarak üzerimize düşen hangi görev var ise yerine getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.
 
20 YILLIK DENEYİMİMİZ VAR
 
Bodur’un konuşmasının ardından son sözü Kırıkkale Belediye Başkan adayı İhsan Kayalak aldı. Kayalak “Belediyemizin şu anda 400 trilyona yakın bir borcu olduğu iddia ediliyor. İhsan Kayalak olarak 20 yıllık bir belediye birikimiz var. Bu birimizle birlikte belediyenin borcunu da ödeyecek bir plan dahilinde çalışmalara başlayacağız. Kırıkkale belediye başkanı olarak göreve geldiğimiz günden itibaren Yerli yerinde verimli çalışmalara imza atacağız. Bugün Kırıkkale Belediyesinin İller Bankası gelirlerinin haricinde aylık net gelirinin 2 trilyonun üzerinde olduğunu biliyoruz” şeklinde konuştu.
 
GEREKSİZ HARCAMALARI KISACAĞIZ
 
Kayalak, “Belediye yönetimimiz tasarruflu bir yönetimden oluşacak. Belediyemizin gider muslukluklarını kapatıp, gelir musluklarını sonuna kadar açacağız. Geçmişte olduğu gibi Kırıkkale’ye hizmet edeceğiz. Bugün tasarruftan örnek vermek gerekirse şimdiki belediye yönetimi çöp işini özelleştirdi, mevcut çöp arabalarını ise garajda çürümeye terk etti. Bu bir vicdansızlıktır, ayıptır, zaten belediyenin durumu ortada, gereksiz yere harcamaları kısacağız”
 
HALKIMIZIN MENFAATİNİ DÜŞÜNÜYORUZ
 
“Bugün diğer illerde bazı kıstaslara baktığımızda Kırıkkale en çok parayı temizlik işine ayırmış durumda. Türkiye’nin en pahalı temizliğini Kırıkkale Belediyesi yaptırıyor. MHP olarak Kırıkkale’nin Menfaatlerini düşünüyoruz, ve bu ölçüde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün Kırıkkale Belediyesinde Asfalt özelleşti, su özeleşti, göreve geldiğimiz ilk gün oturarak maaş alan personelimizle konuşup, özelleşen asfalt işini, su okuma işini, kendi memurumuzla kendi imkanlarımızla düzlüğe çıkaracağız” ifadelerine yer verdi.
 
KIRIKKALE YARARINA ÇALIŞTIK
 
Kayalak konuşmasının devamında ise, Kırıkkale belediyesinin en büyük ayıbı bizce, hizmet değil icra olayıdır. Bir belediye Başkanının oturduğu makam odası icralık olacak, bizde böyle bir durum olsa, halkın içine çıkacak yüzümüz olamaz. Biz iktidarsız 2.5 yıl görev yaptık. Bu çerçevede dönemin milletvekilleri ile uzlaşı içerisinde olduk. Ne yaptık ise Kırıkkale yararına çalışmalara imza attık. Gerek Dönemin milletvekilleri Murat Yılmazer, Ramazan can ile uyumlu bir çalışma ahengi yaşadık. Ancak bugün Milletvekili Mustafa Özbayrak Anayası’nın eşitlik ilkesini çiğneyerek vatandaşları resmen tehdit ediyor, bu gerçekten çok ayıp, bir durum”
 
HALKIN KARŞISINA NASIL ÇIKACAKLAR?
 
“Ak Partinin bu dönemki milletvekilleri taş koymadılar ki, taş üzerine taş koysunlar. Sayın milletvekili önce gelsin çocukluğunun geçtiği Yenimahalle’ye gelsin, bi baksın bakalım hizmet varmı, eğer güçleri yetir ise yürekleri var ise bu kadar güçlüler, icralık belediyelerine destek olsunlar. Sayın vekilin kendisi zaten Plan bütçe komisyonu üyesi bari faydalı çalışmalarını bütçeleri onaylarken, Kırıkkale belediyesine destek olsunlar, bu yeter. Milleti tehdit vari konuşmalar ile korkutacaklarını zannedenler, seçim zamanı geldiğinde halkın karşısına nasıl çıkacaklar çok merak ediyorum” şeklinde konuştu.
 
BİZ BU İŞİ BİLİYORUZ
 
Kayalak konuşmasının son bölümünde ise, Belediye yönetimine halkın takdiri alıp geldikten sonra Atılmış asfaltın üzerine kilit parke taşı döşemeyeceğiz. İşçimizin maaşını alın terini kurutmadan her ay gününde vereceğiz. Ve Kırıkkale’de yeni bir çağa imza atacağız. Modern Kırıkkale’nin adımlarını, emin, güvenli, güçlü, dürüst, çalışkan bir ekiple, Kırıkkale halkının da desteğini alarak atacağız bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerine yer verdi.
 


  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli