Anahtar Kelimeler:

Korkmaz: Hizmete Devam Edeceğiz

Korkmaz: Hizmete Devam Edeceğiz

AKP Seçim Bürosu Açılışı Yapıldı.

 


Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, dün Selimözer Mahallesi seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası Kızılkanat toplantı salonunda Karacalı köyü sakinleri ile bir araya gelen Korkmaz belediyenin 5 yılını değerlendirdi. Korkmaz yapılan hizmetlerle Kırıkkale’nin 70 yıllık belediyecilik tarihinde yapılmayan hizmetleri 5 yılda yaptıklarını söyledi.
Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, dün ilk olarak Selimözer Mahallesi seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Açılış sonrası Kızılkanat toplantı salonunda Karacalı Köyü sakinleri ile bir araya gelen Korkmaz, belediyenin 5 yılını değerlendirdi. Korkmaz’ın dünkü programına AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, AK Parti il ve merkez ilçe teşkilatı, belediye birim müdürleri ve çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Selimözer Mahallesi seçim bürosu açılışının ilk konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, “5 yılda AK Parti belediyesince yapılan hizmetleri iyi biliyoruz. Veli Korkmaz’ın 5 yıllık belediye başkanlığı döneminde çoğu ilk olan birçok hizmete imza atıldı. Vereceğiniz oylarla önümüzdeki 5 yıl da bu hizmetler devam edecektir” diye konuştu.
 
Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay’dan sonra söz alan İl Başkanı Nuh Dağdelen, “3 Kasım 2002 yılında AK Parti iktidar oldu. 7 yıllık AK Parti döneminde birçok hizmetlere ve ilklere imza atıldı. Duble yollar, kapalı pazaryerleri, otogar, alt geçit, itfaiye, stadyum, kapalı yüzme havuzu ve daha sayamadığım birçok hizmet AK Parti döneminde yapıldı. 2009 yılı içerisinde Yüksek İhtisas Hastanesi içerisine de 200 yataklı yeni bir hastane daha yapılacak. Bu hizmetler sizlerin 2004 seçimlerinde verdiği yüzde 58’lik oy ile oldu. Bu seçimde çıtayı daha da yükselterek bu rakamı yüzde 70’e çıkartarak Kırıkkale’ye daha güzel hizmetlerin kazanmasına vesile olacaksınız” ifadelerine yer verdi.
 
Açılış öncesi son konuşmayı yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, “5 yıl önce göreve geldiğimizde yapacağımız hizmetleri söylemiştik. Terminalimiz yoktu, yaptık. Suyumuz içilebilir değildi, suyumuzu Türkiye’nin en iyi içilebilir suyu haline getirdik. Havamız kirliydi, şimdi Türkiye’nin havası en temiz illeri arasındayız. Doğalgaz çalışmaları nedeniyle Yuva, Selimözer, Bahçelievler mahallelerimizde sıkıntılar var. Ama yapılan her hizmetin bir külfeti var. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Kırıkkale’nin cadde ve sokaklarında kazı çalışmaları yapıldı, sıkıntılı anlar oldu. Ama yapılan çalışmalar sonrasında Kırıkkale’nin yüzde 80’i doğalgazı kullanır hale geldi. 2009 yılı içerisinde bu yüzde 100 olacak” şeklinde konuştu.
 
Yapılan hizmetlerde Kırıkkale’ye en iyiyi sunmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Korkmaz, “518 km asfalt, 612 km kaldırım, Samsun Yolu iş merkezi, itfaiyesi, kapalı pazaryerleri ile yapılan hizmetlerin tamamı Kırıkkale’de ilk olan hizmetlerdir. Eğitim ve sağlık alanındaki hizmetlerle birlikte toplamda 362 trilyon yatırım aldık. Kişi başına alınan hizmetlerle Kırıkkale Türkiye’de ilk 10’a girdi. Bunu önümüzdeki dönem ilk 5’e gireceğimize söz veriyorum. Her yaptığımız işte duruşumuzla, hata yapmadan, şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Belediye hizmetlerinde bu zamana kadar yapılan hizmetleri 5 yılda ikiye katladık. Doğalgaz çalışmaları bu yıl içerisinde bitecek. Yolumuz açık yüzümüz ak olsun” dedi.
 
Selimözer Mahallesi seçim bürosu açılışı sonrası Kızılkanat toplantı salonunda Karacalı Köye sakinleri ve partililerle bir araya gelen Korkmaz, burada da belediye hizmetlerinden bahsederek Kırıkkale’nin 70 yıllık belediyecilik döneminde yaptığı hizmetleri ikiye katladıklarını ve bundan dolayı da gurur duyduklarını söyledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Karacalı Köyü sakinleri adına Ali Aydoslu yaptı. Aydoslu, 29 Mart seçimlerinin tüm Kırıkkale’ye hayırlı olması temennisinde bulunarak, bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve ekibine teşekkür etti.
 
Ali Aydoslu’dan sonra söz alan Korkmaz, “Kırıkkale son 5 yıl içinde aldığı hizmetlerle Türkiye’de ilk 5 içerisine girdi. Toplu konut, sağlık ve eğitim alanındaki yatırımlarla iyi bir noktaya doğru gidiyor. Teşkilatımla, partimle şehrimin insanına en iyi hizmeti vermek adına canla başla çalışıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Eksiğimiz yok mu mutlaka var ama biz hiç hatamız yok. Belediye başkanlık koltuğuna oturduğumuzda Kırıkkale’ye neyler yapabiliriz diye çalışma başlattık. Geriye dönüp baktığımızda 1941 yılında belediye olan ve 1989 yılında il olan 70 yıllık belediyecilik dönemi olan Kırıkkale için daha önce hiç yapılmayanı yapma kararı aldık” şeklinde konuştu. 
 
Korkmaz konuşmasının devamında, “Yaptığımız araştırmada Kırıkkale’nin en büyük sıkıntısı içme suyu idi. Bunu şimdi çözdük. Belediye hizmetlerinde bu zamana kadar yapılan hizmetleri ikiye katlayacağız dedik ve 202 trilyonluk yatırımla bunu yaptık. Havamız kirliydi 2 buçuk yılda bu sorunu da giderdik. İlimiz şimdi Türkiye’nin en temiz illeri arasında yerini aldı. Nüfusumuzun yüzde 80’i doğalgazı kullanır durumda. 2009 yılında bunu yüzde 100 kullanır hale getireceğiz. Doğalgaz kullanmayan ev kalmayacak. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetler tabi ki yeterli değil. Bundan sonra hizmet açısından atacağımız her adımı dikkatli atacağız. Biz hizmet aşkımızı ve gücümüzü milletten aldık” dedi.
 


  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli