Anahtar Kelimeler:

İl Genel`in Gündemi Yoğundu

İl Genel`in Gündemi Yoğundu

İl Genel Meclisi Yoğun Gündemle Toplandı.

 

İl Genel Meclisi Av. Kudret Sayın başkanlığında toplandı. Yoğun gündem maddelerinin yer aldığı toplantıda meclis üyeleri gündem maddelerini karara bağladı.

İlk olarak, İl Özel İdaresi 2010 yılı yatırım ve çalışma program tekliflerinin değerlendirilmesi görüşüldü. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın kısa konuşmasından sonra gündem maddesi İmar ve Plan Bütçe Komisyonuna havale edildi. Gündemin bir diğer maddesi olan İl Özel İdaresi
2008 yılı kesin hesabının görüşülmesi oy birliği ile plan ve bütçe komisyonuna havale edildi.

ÖDENEK AKTARILMASI
Meclis üyelerinin diğer gündem maddeleri ise; Delice ilçesi Çatallı Hamisbeyli Köyü’ne 2007 ve 2008 yıllarında köy camisi bakım onarımı için gönderilen ödeneklerin aynı köyün imam evi bakım onarımı için kullanılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz ilçe milli eğitim müdürlüklerine bağlı ilköğretim kurumlarının su giderlerinde kullanılmak üzere ödenek aktarılması talebine ait plan ve bütçe komisyon raporunun görüşülmesi.”

KOMİSYON RAPORU GÖRÜŞÜLECEK
“İlimiz Keskin ilçesinde kütüphane olarak kullanılan eski taş mektep binanın Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü adına ilçe halk eğitim kütüphanesi olarak tahsis edilmesi talebine ait imar bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi. İlimiz Yahşihan ilçesi merkez mahallesi 565 ada parsel ve Yenişehir Mahallesi 1029 ada 38 parsel nolu taşınmazlar ve taşınmazlar üzerine yaptırılan ilköğretim okullarının İl Özel İdaresine bedelsiz devri talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi.”

HİZMET BİNASI YAPMAK
“Mülkiyeti il özel idaresine ait Keskin ilçesi Bozkurt mahallesi 855 ada 6 parselde kayıtlı 349 m² yüzölçümlü taşınmazın il emniyet müdürlüğünce ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binası olarak kullanılmak üzere devredilmesi talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi, Mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait 4523 ada 3 parselde kayıtlı 7.008 m² yüzölçümlü arsanın sosyal hizmetler il müdürlüğü tarafından özürlüler için rehabilitasyon merkezi hizmet binası yapmak ve bu amaçla kullanılmak üzere sosyal hizmetler il müdürlüğüne devredilmesi talebine ait imar ve bayındırlık komisyon raporunun görüşülmesi” İL

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli