Anahtar Kelimeler:

Karakolda Olay Çıkarttılar

Karakolda Olay Çıkarttılar

Karakeçili`de LPG`ci Aileler Kavgaya Tutuştu.

 

Karakeçili’de aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıkan Avan ve Öztürk ailelerine mensup kişiler, getirildikleri Karakeçili İlçe Emniyet Amirliği’nde olay çıkarttı. Aileler arasındaki tartıştırmayı yatıştırmak isteyen polis memurlarına saldıran M.Öztürk, A.Öztürk ve akrabalarını polis havaya ateş ederek engellemeye çalıştı. Bu sırada seken kurşunlardan biri A.Öztürk’ün ayağına isabet ederek yaralanmasına sebep oldu.
Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesinde LPG istasyonu işleten A.Avan, S.Avan ve H.Avan ile yine aynı şekilde LPG istasyonu işleten M.Öztürk ve A.Öztürk arasında alacak verecek meselesinden dolayı bıçaklı sopalı kavga çıktı. Polis olaya müdahale ederek kavgaya karışanları Karakeçili İlçe Emniyet Amirliği’ne getirdi. Burada karşıt grupların ifadesi alınırken olay çıkmaması için bir grup içeriye alınırken diğer grup dışarıda bırakıldı.
Polis Memuruna Saldırdılar
Dışarıda bekletilen M.Öztürk, A.Öztürk ve akrabaları, karakol nöbetçisi polis memurunun silahını alıp içeriye girmek istedi. Polis memuruna saldıran aile üyelerine diğer polis memurları da karşı koymaya çalıştı. Karakol nöbetçisi saldırgan aile üyelerini dağıtmak için silahıyla havaya ateş etti. Bu sırada seken kurşunlardan birisi A.Öztürk’ün ayağına isabet etti. Ayağından yaralanan A.Öztürk, çağırılan ambulansla Karakeçili Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Öztürk’ün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan olaylar sebebiyle geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Haberkale


  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false