Anahtar Kelimeler:

Şimşekler, Yeni Sezona Hazırlanıyor

Şimşekler, Yeni Sezona Hazırlanıyor

Çalışmalar Isparta`da Sürecek.

 

MKE Kırıkkalespor, 2009-2010 sezonu hazırlıkları çalışmalarına dün itibari ile başladı.

Ağustos ayının ilk haftasında Isparta’da kampa girecek olan Kırmızı Şimşeklerimiz, bu tarihe kadar ki çalışmalarını Kırıkkalespor tesislerinde gerçekleştirecek.
Yeni sezonun ilk antrenmanında takımda kalan oyuncuları ve takıma yeni katılan oyuncuların daha ziyada kaynaşma ve tanışma anlamı taşıdığı bu ilk buluşmada oyuncuların heyecanlı ve coşkulu oldukları gözlerden kaçmadı.

Isparta’ ta yoğun bir çalışma içerisine girecek olan futbolcuların yeni sezonda morallerinin iyi olması bekleniyor. Kamp sırasında mevcut futbolcularımıza, takıma yeni katılan futbolcularda eşlik edecek. Kırıkkalespor tesislerinde ilk çalışmalarını başlatan Kırmızı Şimşekler, Isparta’daki kamp sonrası ilimize dönecek. Kamp sırasında sakatlanmalara karşı sağlık memurlarının futbolcularımız için hazır bulunması bekleniyor.

Bu arada Isparta’daki kamp döneminde takımın mevcut durumuna göre takıma yeni takviyelerin olabileceği ve bunun ancak kampın gidişatına ve oynanacak olan hazırlık maçlarındaki tabloya göre şekillenmesi bekleniyor.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false