Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor Kamp Yolunda

Kırıkkalespor Kamp Yolunda

Çalışmalar Yozgat Kampında Sürecek.

 

MKE Kırıkkalespor, yeni sezon için ilk etap kamp çalışmalarını Yozgat’ta sürdürecek. MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Atilla Gerin, Yozgat kampının çok iyi başlayacağını ve sorunsuz bir kamp geçireceklerini bildirdi.
Fikret Karabudak Stadı ve Kırıkkale Üniversitesi tesislerinde tamamlayan kırmızı lacivertli ekip, Çarşamba gününden itibaren Yozgat’ta kampa giriyor. 7 gün Yozgat’ta çalışmalarını sürdürecek olan Kırıkkalespor, şehir merkezi yakınlarındaki Oteli’ndeki ilk etap kampı ile lige hazırlanıyor.
HAZIRLIKLAR TAMAM
Takımın yeni sezon hazırlıkları için çok iyi çalıştığını belirten Gerin, şunları kaydetti: “Kulüp tesislerimizdeki kampın ardından Yozgat kampına gireceğiz. Takımımız benim yönetiminde günde üç antrenman yaparak çalışıyor. Takımda herhangi bir sorun yok. Takımımız çok iyi çalışıyor ve lige en iyi şekilde hazırlanıyor. Yeni transferlerimiz takıma kısa sürede uyum sağladı. Futbolcularımızın tamamı istekli ve arzulu şekilde çalışıyor. Lige kadar hazırlıklarımızı en iyi şekilde tamamlamak ve lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.
YOZGAT SONRASI ISPARTA
Atilla Gerin, Kırıkkalespor olarak transferi bitirmediklerini belirterek “Şu anda eski futbolcularımız Yasin ve Uğur’dan haber bekliyoruz. Onların bize vereceği karar önemli daha olmazsa alternatifleri var. Gerekirse takımımızın eksikliklerini gidermek için transfer komitesine rapor verdim. Kısa zamanda transfer sorunu çözerek Yozgat ve Isparta Eğrider kampına eksiksiz ve kadromuzu 32’den 26’ya düşürerek gideceğiz” dedi.
HEDEF İKİNCİ LİG
Kırıkkalespor olarak tek hedeflerinin tekrar ikinci lige dönmek olduğunu ifade eden Teknik Direktör Atilla Gerin “Yönetim, teknik kadro ve futbolcular olarak tek bir hedefimiz var oda ikinci lige tekrar dönmektir. Bunun içinde sahada bizler üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Kırıkkalespor’u izlemeye gelenler sahada sergileyeceğimiz güzel futbol ve iyi neticelerle birlikte taraftarlarımızı memnun eden bir takım yaratacağız”
Uğur’dan haber bekliyoruz
Kırıkkalespor’a dönmesi beklenen ve kararını veremeyen Uğur Kütük, bir taraftan kendisine gelen transfer teklifleri değerlendiriyor. Antrenmanlarını bırakmamak için yoğun çalışmalarını sürdürmesi ile dikkat çeken Uğur’un bu sezon Kırıkkalespor’a gelmesi bekleniyor. Teknik Direktör Atilla Gerin’in verdiği rapor doğrultusunda düz koşu ile sürdüren Uğur “Transfer için kararımı vermedim. İnşallah en kısa zamanda vereceğim. Boş zamanlarımı değerlendirmek için antrenman yapıyorum. Yeni sezonda oynayacağım hangi takım olursa olsun hazır olmam gerekiyor ve bunun bilinci içindeyim” dedi.
Haberkale


  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli