Anahtar Kelimeler:

Müdür Yardımcısı`ndan Büyük Özveri

Müdür Yardımcısı`ndan Büyük Özveri

Yaz Tatilinde Okulunun Bahçesini, Çiçek Bahçesine Çevirdi.

 

Yaz tatilini fırsat bilen Kırıkkale Lisesi Müdür yardımcılarından Metin Uslu, boş zamanını okulun bahçesini düzenleyerek geçiriyor. Müdür yardımcısı yaklaşık bir aydır okulun bahçesinde yaptığı çalışma ile okula güzel bir bahçe kazandırdı.
Kırıkkale Lisesi Müdür yardımcılarından Metin Uslu, yaz tatilini okulun bahçesinde çalışarak geçiriyor. Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt ile birlikte her gün okula gelen Kırıkkale Lisesi Müdür yardımcılarından Metin Uslu, okulun bahçesini düzenleyerek güzel bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Okulların kapanmasının ardından kazma küreği eline alan Müdür yardımcısı Uslu,  hem okul bahçesinin otlarını temizleyerek olabilecek bir yangının önüne geçiyor hem de okula güzel bahçe kazandırıyor.
‘Tabiat İle Uğraşmak Çok Güzel’
Okul bahçesinin çapasını ve bellemesini yapan müdür yardımcısı Uslu, okul bahçesine diktiği gül ve diğer çiçekleri de her gün okula gelerek suluyor. Müdür yardımcısı Uslu “Tabiat ile uğraşmak çok güzel. İnsan stres atıyor. Bu arada hem de okulumuzun daha güzel görünmesini sağlıyoruz. Öğrencilerimiz, yeni eğitim-öğretimin yılında güzel bir bahçeye kavuşacaklar” diyor. Diğer taraftan okulda tadilat çalışmalarının sürdüğü, okula alınan bir makine ile okulun tüm sıralarının bakımının yapıldığı, ayrıca Milli Eğitim tarafından ise okulun çatısının tadil edildiği ifade edildi.
Haberkale


  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false