Anahtar Kelimeler:

Özbayrak, İftarını Çadırda Yaptı

Özbayrak, İftarını Çadırda Yaptı

Kırıkkale Mileltvekili Mustafa Özbayrak, İftar Çadırında Oruç Açtı.

 

AKP Kırıkkale Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Özbayrak, beraberindeki partililer ile birlikte iftarın ilk üç gününde orucunu iftar çadırında açtı. Nokta mevkiinde bulunan iftar çadırına giden Özbayrak, beraberindekiler ile birlikte iftar sonrasında vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Kırıkkale Belediyesi tarafından Ramazan ayında kentin 6 noktasına kurulan çadırlardan her gün yüzlerce kişi faydalanırken Milletvekili Mustafa Özbayrak da çadırlarda yurttaşları yalnız bırakmıyor. Nokta Mevkiinde kurulan iftar çadırının dün akşamki konuğu AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, AKP Kırıkkale İl Başkanı Zühtü Aksal ve beraberindeki parti yöneticileri idi. Özbayrak, nokta mevkiinde bulunan çadırda vatandaşlar ile birlikte orucunu açtı.
Vatandaş, Vekil İlgisinden Memnun Kaldı
Vatandaşlar son derece mutlu oldukları iftarda görüşlerini şu şekilde açıkladılar: “Kırıkkale milletvekilinin bizimle beraber gelip iftar açması bizi son derece mutlu etti. Sayın Milletvekilinin yapmış olduğu bu örnek çalışmanın diğer vekillere de örnek olmasını arzuluyoruz.” Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak ise, “AKP’nin temel prensibi olan milletin içinden geldiğimizi asla unutmadık. Sayın Başbakanımızın önderliğinde vatandaşlarımızın ayağına kadar gelerek sorunlarını dinlemeye gayret gösteriyoruz. Halkımızın bizlere verdiği güven ve destekle yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz" diye konuştu.
Haberkale


  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı