Anahtar Kelimeler:

Şimşekler, Taraftarıyla Buluşuyor

Şimşekler, Taraftarıyla Buluşuyor

Hasret Bitiyor, Kırıkkalespor İlk Maçına Çıkıyor.

 

Nihayet Üçüncü Lig futbol döneminin suskunluğu sona eriyor ve Kırmızı Şimşeklerimiz kendi saha ve seyircisi önünde ligin ilk maçına çıkıyor. 2009-2010 sezonunun ilk maçında kendi sahasında Kocaeli temsilcisi Darıca Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grupta 2009-2010 sezonunun ilk haftasında yarın kendi evinde Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşacak Kırıkkalespor’da tek hedef galibiyet.
Ligin ilk maçını kendi evinde oynayacak olan ‘Kırmızı Şimşekler’, taraftar desteğiyle sezona 3 puanla başlamanın hesaplarını yapıyor. Şimşekler ligin ilk maçında Başpınar Stadı’nda zorlu bir doksan dakikaya çıkıyor. Bu zorlu doksan dakikada taraftarının büyük desteğini yanında görmek istiyor.
Şimşekler, Darıca Gençlerbirliği maçının hazırlılarını hafta içinde yapmış olduğu antrenmanlarla tamamlayarak kendi tesislerinde maç saatini beklemeye başladı. Takımda morallerin yerinde olduğu ve lisans problemlerinin halledildiği için sorunsuz olarak sahaya çıkacak.
Sezon öncesi iki ayrı kamp dönemi geçiren Şimşeklerimiz bu kamp dönemlerinde sıkıntılı günler yaşamasına karşın, birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek bugünlere gelmeyi başardı. Yaşanan ekonomik sıkıntılar, sakat oyuncular ve istenilip de yapılamayan transferlere rağmen Şimşeklerin morali yine yerinde ve bu maça tam anlamıyla hazır durumda.
Bu sezon Üçüncü Lig’de mücadele edecek olan Şimşeklerimiz zorlu bir grupta yer alıyor. Bu grupta daha önceki dönemlerde oynadığı birçok takımla yine aynı grupta eşleşti. Bu takımların bazılarını yenerken, bazılarına da şanssız şekilde yenilmişti.
Şimdi yeni bir dönem başlıyor ve yeni bir heyecan, yeni bir yarış başlıyor Şimşekler için. Bu yarış içinde yeniden İkinci Lig hesapları yapmanın yanı sıra ortaya koyacağı güzel futbolla da grubun favori takımlarından birisi olduğunu bir kez daha ispat etmek zorunda.
Şimşekler ilk maçında kendi seyircisi önünde Darıca Gençlerbirliği’ni yenerek bu sezon ilk galibiyetine imza atmak istiyor. Kırıkkalespor’da, sakatlıkları süren Halit, Fazlı ve Erkan Koç bu maçta forma giyemeyecek.
GERİN MAÇA TAKIM OLARAK HAZIRIR
MKE Kırıkkalespor Teknik Direktörü Atilla Gerin, yaptığı açıklamada takımına güvendiğini kamp dönemi boyunca yaptıkları yorucu ve yoğun antrenman temposu ile Darıca Gençlerbirliği maçına hazır olduklarını ve takımın son durumundan oldukça memnun olduğunu ifade etti.
Darıca Gençlerbirliği maçına çok iyi hazırlanarak üç puanı almak istediklerini belirten Atilla Gerin, Başpınar Stat’ında iyi bir skor alarak maça gelen taraftarlarımızı ve Kırıkkale halkını mutlu etmek istediklerini vurguladı.
Gerin takımda birkaç sakat futbolcu dışında takım olarak hazır olduklarını ve takımda ki diğer oyuncuların sakat oyuncuların yokluğunu aratmayacaklarına inandığını ifade ederek, sakat arkadaşlarımızın yerine görev vereceğimiz arkadaşlarımız onların eksikliğini hissettirmeycekler. Onlar, bu maçta takımlarının galip gelmesi için ellerinden gelen bütün gayreti göstererek takımımızın galip gelmesi için ter dökecekler dedi.
Atilla Gerin son olarak Kırıkkalespor taraftarlarına bu maçta çok iş düşeceğin ve taraftarlardan ligin ilk maçında Başpınar Stadı’na gelerek kendilerini desteklemelerini beklediklerini kaydetti.
İLK HAFTA MAÇLARI
30 Ağustos 2009
Maltepespor- Düzcespor
Üsk. Anadolu-Beylerbeyi
Kartal Bld.-Orhangazispor
Ankara Demirspor-Keciorengucu
MKE Kırıkkalespor – Darıca Gençlerbirliği
Yer : Başpınar Stadı
Tarih : 30.08.2009 (Pazar)
Saat : 16.30
 


  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli