Anahtar Kelimeler:

85 TL İzdihamı

85 TL İzdihamı

85 TL`lik Yardımı laabilmek İçin Saatlerce Banka Önünde Beklediler.

 

Hafta sonu Vakıfbank’ın önü, dar gelirli akınına uğradı. Vatandaşlar, 85 TL almak için birbirleriyle yarıştı. Bayrama kadar yaklaşık 3 bin 500 kişinin yardım alacağı öğrenildi.
Kırıkkale Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, vakfa kayıtlı dar gelirlilere 85 TL’lik Ramazan Bayramı yardımında bulunacak. Yardımları almak isteyen dar gelirliler hafta sonunda Vakıfbank’ın önünde beklemeye başladı. Çoğunluğunu yaşlıların oluşturduğu kuyrukta bekleyenler, bir an önce Vakıfbank Kırıkkale Şubesi’nden içeri girmek için kısa süreli de olsa tartıştı.
Fırsatçılar Var
Herhangi bir kargaşaya meydan verilmemesi için emniyet güçleri de banka içerisindeydi. Bazı vatandaşlar gerçek mağdurların yanı sıra mağdur olmayanların da yardımdan faydalandığını iddia etti. İyi araştırma yapılması gerektiğini kaydeden dar gelirliler, yardımı alan kişilerin üzerlerinde bin 500 TL’lik cep telefonu taşıdığı, araçlarını, arsalarını başka kişilerin üzerine kaydettirip yardımdan faydalanmaya çalıştıklarını ifade etti. Devletin yardım elini dar gelirliye uzattığını vurgulayan vatandaşlar, böyle fırsatçıların hak yemelerine engel olunmasını istediler.
Haberkale


  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli