Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale İtfaiyesinin Rekoru

Kırıkkale İtfaiyesinin Rekoru

3 Ayda 1380 Yangına Müdahale Ettiler.

 

Kırıkkale itfaiyesi son üç ayda bütün yangınlara yetişerek kırılması güç bir rekora imza attı. Kırıkkale`de 3 ayda meydana gelen 1380 yangına müdahale eden itfaiye ekipleri İç Anadolu Bölgesi’nde kırılması güç bir rekorun sahibi oldular.
 
Yağışın bol olması nedeniyle otların büyümesi ve kuruyup yangınlara sebebiyet vermesi Kırıkkale’de itfaiyeye zor anlar yaşatsa da her yangının üstesinden gelindi. Kırıkkale`de meydana gelen yangınlar fazla büyümeden söndürüldü. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, itfaiye teşkilatının takdire şayan bir çalışma örneği gösterdiklerini söyledi.
 
Güner: İtfaiye Ekiplerini Hızlarından Dolayı Kutluyorum
 
İtfaiye erlerine teşekkür eden Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, “İtfaiye ekiplerimiz oldukça hızlı. Kırıkkale`de göreve başladığımın ilk günlerinde hastaneleri ziyaretimde, yol güzergâhımda otların yandığını gördüm, itfaiyeyi arattırdım. 3 dakika içinde olay yerine geldiler. İtfaiye ekiplerini bu hızlarından dolayı kutluyorum” dedi. Vali Güner, Belediye Başkanı Korkmaz ve beraberindekiler, itfaiye çalışanlarının bayramlarını kutladıktan sonra ziyaret programlarına devam ettiler.
 
Haberkale


  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false