Anahtar Kelimeler:

Hasta Adam Kurtulacak mı?

Hasta Adam Kurtulacak mı?

Kırıkkalespor`da Yeni Yönetim Oluşturuldu.

 

Kırıkkalespor kulüp binasında yapılan toplantıda Kulüp Başkanı Ali Koç Uzel, yönetim kurulu ve kulübün diğer organlarının üyelerini açıkladı. Kulüp binasındaki kupaların bulunduğu dolaptaki kupaların, olası bir icra işlemine karşı haczedilmesini önlemek için kaldırıldığı öğrenildi.
Uzel ayrıca takım hakkında bilgiler verdi. Kongrelerin ertelendiğini belirten Kırıkkalespor Başkanı Ali Koç Uzel, “Kongrelerimiz birçok sebepten dolayı ertelendi. Bizde 3–4 arkadaşımız ile çalışmalara başladık. Biz aracı olalım derken, başkan oldum. Şu anda da başkanlık görevini yürütüyorum. Yönetim çalışmalarımız sürüyor ve yönetim kadrosuna yeni isimler kattık. Yönetimimizle görüşmeler yaptık. Yönetime takıma destek verecek kişileri seçtik. Şu an takım çok zor durumdadır. Ara transfer yapmak istedik ama federasyona bir borcumuz var. Bundan dolayı transfer yapamadık. Federasyona borcumuzdan dolayı lisans çıkaramadığımız için transfer yapamadık. Elimizdeki mevcut kadro ile ilerleyeceğiz” dedi.
Kulüpte son yaşanan futbolcuların formalarını yere atması ve taraftarların tepkisine de açıklık getiren Başkan Uzel “5 aydır futbolcularımız para alamıyor. Futbolcularımızın forması yere atması anlık bir sinirden oluşan bir tepkidir. 20. dakikadan maç sonuna kadar futbolculara küfür edildi. Bunlar yanlış şeylerdir. Taraftarların da bir anlık siniri ile ortam gerildi. Ancak şu an taraftarlarımızla bir sorunumuz yok. Ama unutulmamalıdır ki evine ekmek götüremeyen futbolcu bir de üstüne küfür yerse tabii ki tepki koyacaktır. Bu normal bir şeydir. Futbolcularımız maçtan sonra özür dilediler” dedi. 
Yeni Yönetimden 40 Bin TL
Takıma yeni yönetimden 40 Bin TL geldiğini ve bu paranın dağıtıldığını belirten Uzel, “Yeni yönetimimiz takıma 40 Bin TL destek verdi. Futbolcularımıza bu parayı dağıttık. Onlara biliyoruz ki bu az miktar para ilaç gibi geldi. Bu kulübün yuvarlak olarak 2.5 milyon TL borcu var. Belki bazı takımlar için bu para önemsiz olabilir. Ancak 3. ligdeki bir takım için bu para çok önemlidir. Bunu da karşılıklı Hakan Aykul ile anlaşacağız. Zaten borcun büyük kısmını kulübe hibe etti” dedi. Bu takımın sadece destekle ayakta duracağını belirten Uzel, “ Bu takıma herkesin desteği gerekiyor. Biz bu işin üstesinden geleceğiz. Valimiz destek verecek. Otopark sorunu ise belediye meclis gündemine taşınacak. Bize yardım edenlere teşekkür ediyorum. Kulüp önceden fırından ekmek alıyordu. Bir hafta sonra fırıncı kapıya gelerek arkadaşlardan para istiyordu. Artık bu sorunu da çözdük. Her gün bedava olarak Belediye ekmeği gelecek. Bu yönden sıkıntımız kalmadı. Rafineri ve MKE ile de görüşmelerimiz olacaktır. Son olarak taraftarlara bir sözüm var.  Taraftarların takıma, hakeme, rakip taraftarlara küfür etmemelerini istiyorum. Emniyet güçleri ile görüştük ve statda aşırı derecede küfür edeni kamera ile tespit edip gereken işlemi yapacağız. Gerekirse o kişiyi bir daha maça almacağız” dedi.
İcra Korkusuyla Kupalar Kaldırıldı
Başkan Ali Koç Uzel, “göreve başladığımız ilk gün kulüpteki odamıza geldiğimizde şok olduk. Kulübün vitrinlerinde bulunan kupalarının nerde olduğunu sorduk. Aldığımız cevap bizleri şaşırttı. Hayli borç olmasından dolayı alacaklıların kulübün kupalarına dahi icra uygulaması yapmalarının önüne geçmek, kulübün alın teri olan kupaları korumak için görevlilerin kaldırdıklarını öğrendik. Bu takım bu hallere düşmemeliydi. Kulübün kupalarına haciz koyduracak bir anlayışı kınıyoruz” diye konuştu.
ONURSAL BAŞKAN: Hakan Yusuf Güner

FAHRİ BAŞKAN: Veli Korkmaz

BAŞKAN: Ali Koç Uzel



MKE Grubu Asil Üyeler

2.  Tayyar Pehlivanlı

3.  Sait Altıntaş

4.  Rıza Ataseven

5.  Ömer Faruk Ünlü



MKE GRUBU YEDEK ÜYELER


1.  Hakverdi Özkılıç

2.  Cengiz Kuzeytepe



ŞEHİR GRUBU ASİL ÜYELER

6.  Ali Rıza Kocaman

7.  Hamdi Doğan

8.  Emrah Kaya

9.  Cengiz Uğur

10.  Ertuğrul Çaykara

11.  Gültekin Yiğit

12.  Haşim Baloğlu

13.  Ali Aydoslu

14.  Ömer Abalı

15.  Alparslan Kırlangıç

16.  Savaş Geyik

17.  Yılmaz Kaya

18.  Recep İçin

19.  H.Basri Tonga

20.  Arap Aydoğan

21.  Veysel Oltulu

22.  Hayati Dönmez

23.  Mustafa Tuğrul

24.  Mustafa Dinç

25.  Erhan Göğem

ŞEHİR GRUBU YEDEK ÜYELER

1.  Ferman Aldemir

2.  Bahattin Tokgöz

3.  Karaca Pehlivanlı

4.  Lütfi Ateş

5.  Yusuf Bedir

6.  Kazım Üstün

7.  Süleyman Uzel

8.  Sadettin Üçgül
 
DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1.  Ayçan Cebeci

2.  Şükrü Kıraç

3.  Enver İnci

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

1.  Murat Abalı

2.  Mustafa Sevinç

3.  Halil Sağlam

4.  Altan Dögeroğlu

5.  Ali Saçal

6.  Kaya Bedir

7. İlhan Alptekin


  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli