Anahtar Kelimeler:

Saran`dan Çocuklara Jest

Saran`dan Çocuklara Jest

Saran Çocukları Yine Sevindirdi.

 

Kırıkkale’li iş adamı olan Sadettin SARAN (Saran Holding) “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamaları çerçevesinde tüm masrafları şirket tarafından karşılanmak üzere Özbek Saran, Geraldine Saran, Öğretmen Muhittin Ardahan, Ahmet Taner Kışlalı, Cumhuriyet ve Hanımeller İlköğretim Okullarında öğrenim gören öğrencilerden oluşan toplan 36 öğrenci Van’dan da 5 öğrenci dahil edildi.
İstanbul’a Sadettin Saran tarafından davet edilen öğrencilerin masrafları Kırıkkale’li iş adamı Sadettin Saran tarafından karşılanıyor. Ayrıca öğrencilere refakat etmek üzere Geraldine Saran İlköğretim Okulu Öğretmeni Cemile Özbek, Özbek Saran İlköğretim Okulu Öğretmeni Ercan ERDOĞAN, Lal Saran Ana Okulu Öğretmeni Özge ARZUMAN ve Memur İsmail ÇİNKAYA görevlendirilmişlerdir.
Gezi dönüşü görüşlerini aldığımız öğrenciler, geziden çok memnun olduklarını Sadettin Saran’a teşekkürleri ilettiklerini belirtmişlerdir. Gezi sırasında Sadettin Saran’da öğrencilerden duygu ve düşüncelerini öğrenmek için yazılı gezi ile ilgili mektup istedi.
 


  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli