Anahtar Kelimeler:

Öğrencilerin Mutluluğu

Öğrencilerin Mutluluğu

 Kırıkkale Belediyesi Etiler mahallesinde bulunan Yunus Emre İlköğretim Okulu’nun bahçesine parke taşları döşeyerek eğitime destek verdiğini bir kez daha gösterdi.

İHTİYAÇLAR GİDERİLDİ
Döşenen parke taşları sayesinde çocuklarının bahçede daha rahat oynadıklarını açıklayan veliler, belediyeye teşekkür ettiler. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli KORKMAZ’ın katkılarıyla ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet PEKER’in oluruyla döşenen parke taşlarının okula ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Yunus Emre İlköğretim Okulu Müdürü Haydar Öcal, öğrencilerin ve velilerin parkelerden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Parke taşlarının yaklaşık 730 metrekare alana döşendiğini açıklayan Okul Müdürü Öcal, taşların uzun süre okulun ihtiyacını gidereceğini söyledi.



YENİLİKLER YAPILDI
Okullun 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yıllı başlangıcında yeniden tadilattan geçirildiğini belirten Öcal, tadilatta katkısı olan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker’e ve Müdür Yardımcısı Recep DÜLGERGİL’e teşekkür etti. Müdür ÖCAL, yapılan faaliyetleri şu şekilde sıraladı, “çatı aktarıldı ve yalıtımı yapıldı. Okulun dış duvarları ısı yalıtımı yapılarak boyandı. Okulun bütün iç kapıları değiştirildi. Okulun tamamı kalebodur ile döşetildi. Sınıflar alçı ile kaplandı ve boyatıldı. Atatürk büstü mermer ile kaplandı ve boyatıldı. Okulun tuvaletleri tamamen yıkılarak, seramikle kaplandı. Okul güvenlik kamerası sistemine geçti. Okulun ses sistemi yenilendi ve korkuluk demirleri boyatılarak, dış kapısı yenilendi.”



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli