Anahtar Kelimeler:

Evin Boşalmasını Bekledi

Evin Boşalmasını Bekledi

Bağlarbaşı Mah. Oturan Elif Nur YILMAZER (15) polis babasının silahı ile göğsüne sıktığı tek kurşun ile hayatına son verdi.

         Edinilen bilgilere göre Bağlarbaşı Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 956’ncı sokak Can Apartmanı Kat 4’te meydana geldi. Yılmazer ailesinin 2. Kızı olan Elif Nur, akşam saatlerinde evlerinde bilgisayarda vakit geçiriyordu. Babasının artık bilgisayarı bırakıp ders çalışması için uyardığı Elif Nur, kısa bir süre sonra polis babasının silahını alarak, babasının ve ailesinin evden çıktığı bir sırada tabancayı göğsüne dayayarak intihar etti. Silah sesi üzerine eve gelen Apartman sakinleri Elif Nur’u kanlar içinde yatarken buldu. Olayı duyan YILMAZER ailesi hemen eve gelerek, ambulansa alınan Elif Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

“Elifimi niye getirmediniz?”

         Liseli Elif’in intiharı ailesini gözyaşlarına boğarken, intiharını duyan Bağlarbaşı Mahallesi ve Anadolu Mehmet Akif Ersoy Lisesi’ndeki öğrenci arkadaşları ve öğretmenleri büyük üzüntü yaşadı. Sınıf arkadaşları, Elifin masasına fotoğrafı ile birlikte çiçek bırakırken, gözyaşı döktü. Öğrenci arkadaşları toplu halde Elif Nur’un evinin önüne giderek ailesinin acısının paylaştı. Anne Gülcan YILMAZER balkona çıkarak Elif Nur’un arkadaşlarına “Elifimi niye getirmediniz?” diyerek ağıtlar yaktı. Otopsi için gönderildiği Ankara Adli Tıp Kurumu’ndan getirilerek, ikindi vakti kılınan namazdan sonra Yenimahalle Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı