Anahtar Kelimeler:

ONLAR DA YOLA ÇIKTI

ONLAR DA YOLA ÇIKTI

Demokrat Parti İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, il binasında bir basın açıklaması yaparak milletvekili adaylarını tanıttılar…

 TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

İl binasında yapılan aday tanıtımı toplantısına İl Başkanı Yusuf Atlı, Kırıkkale Milletvekili Adayları Cengiz Uysal, Mehmet Subaşı, Mustafa Çetin, yönetim kurulu üyeleri ve gençlik kolu üyeleri katıldı. Aday tanıtım toplantısında konuşan İl Başkanı Yusuf Atlı, “Demokrat parti bilindiği gibi Türk siyasi ve sosyal hayatına iç veya dış her hangi bir zümrenin ihtiyaçlarına ve emellerine cevap vermek için meydana gelmemiştir. Demokrat parti Türk Siyasi ve sosyal hayatının temel taşı ve ta kendisidir. Türkiye`de hiçbir yandaşı olmadan tamamen bağımsız insanların Türkiye`nin menfaatleri için bir araya gelip özgürce siyaset yaptıkları bir parti teşkilatıdır.

 AÇIKLAMA YAPTILAR

Partimiz köklü ve şanlı bir maziye sahip olup demokrasi adına en ağır bedelleri ödemiştir. Bugün Türkiye de Eğitim, Enerji, Sanayi, Kültür, turizm, sağlık, savunma, haberleşme, ulaşım, adına ne varsa Demokrat Partinin geçmiş deki temsilcilerinin eseridir. Bu maalesef bu eserlerin üzerine hiçbir katkıda bulunulmamıştır. Üstelik bu gün bunların büyük bir kısmı milletin elinden alınarak komik rakamlarla yandaşlara satılmıştır. Bunu yaparken de halk ile eğlenircesine babalar gibi satarım şeklinde tamamen argo olan tanımlamalar kullanılmıştır. Partimiz geçmişte olduğu gibi bu günde gücünü sadece halkından ve ona olan inancından almaktadır” şeklinde konuştu.

 İŞTE PARTİNİN ADAYLARI

Konuşmasının ardından Milletvekili adaylarını tanıtan İl Başkanı Atlı, “Demokrat Parti Birinci sıra Milletvekili Adayı olan Cengiz Uysal İşletme Fakültesi muzunu olup Devlette uzun yıllar Memurluk ve amirlik hizmetlerini başarıyla yapmış ve Halen Kırıkkale’de Serbest Mali Müşavirlik yapıyor. İkinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Subaşı devlete uzun yılar başarıyla hizmet ettikten sonra emekli olup demokrasiye gönül vermiş bir kişi. Demokrat Parti Üçüncü Milletvekili Adayı Mustafa Çetin Tüpraş emeklisi olup halkın içerisinden gelen bir Kırıkkale sevdalısıdır” dedi.



  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli