Anahtar Kelimeler:

Sp Adayları Gezdi

Sp Adayları Gezdi

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili adayları esnaf ziyaretlerini sürdürüyorlar. SP Milletvekili adayları Faruk Vurgun ve Selami Çakır Zafer Caddesi esnaflarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

Açıklama Yaptılar

Esnafın ekonomik olarak sıkıntı yaşadığını ve darboğaza girdiğini ifade eden milletvekili adayı Faruk Vurgun, “2002 yılında hane geliri 100 lira iken, 6,20 kuruşu faiz ve borca gidiyordu. Bugün ise, vatandaş 40 lirasını faiz ve borca ödüyor. `İktidar değişirse piyasada faizler artar` diye propaganda yapıyorlar. Saadet iktidar olduğu takdirde piyasa faizinde artış olmayacaktır”

Sp Açıklaması

“Sosyal adaletten yana bir parti olarak biz neden geniş kitleleri ekonomik olarak zarara sokalım? Biz gerekirse faizleri hazineden karşılarız, vatandaşımızı sıkıntıya sokmayız. Bu gün görüyoruz ki Kırıkkale esnafı sıkıntıda köylerde ki nüfus çiftçilikten bir hayır göremedi. Sıkıntıdan kurtaracak bir el bekliyor. Biz geçmişte de iktidara geldik, bolluk ve bereket getirdik. Yine geleceğiz yine bolluk ve bereket getireceğiz herkesimin yüzünü güldüreceğiz” dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false