Anahtar Kelimeler:

Sert Açıklamalar Yaptı

Sert Açıklamalar Yaptı

Gazetecilerle bir araya gelen MHP Milletvekili Adayı İdris Karakuş, partinin 3-0 yapacağını söyledi ve iktidarı sert bir dille eleştirdi.

Sert Eleştiriler

İlk olarak Kuzeyırak’ta Türk askerinin başına çuval geçirilmesi konusuna değinen Karakuş, “Türk askerinin başına çuval geçiriliyor, Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milletine hakaret ediliyor, Devletin ve milletin haysiyet ve şerefine saldırılıyor AKP hükümeti ağzını açıp tek cümle söylemiyor, nota vermiyor, sinesine çekiyor. Bu vahim olay Türk milletini derinden üzerken AKP yönetimi sessiz kalmayı tercih ediyor. Milletimizin milli izzeti nefsi rencide olurken AKP önemsiz, sıradan, münferit bir olay gibi görüyor ve göstermeye çalışıyor. Biraz milliyetçilik ve vatanseverlik duygusu olan hiçbir Türk bu durumu, millete hakaret olan bu olayı yaşatan AKP’ye oy vermez diye düşünüyorum” dedi.

Habur Eleştirisi

Karakuş’un değindi ikinci bir olay ise Habur’da yaşanan olaylar. Karakuş,  “Habur olayını halkımız iyi biliyor. Militan/gerilla elbiseli Ermeni dönmesi PKK militanları Habur Sınır Kapısından zafer işareti yaparak içeri giriyor. Otobüs üzerinde, zılgıt çekilerek, davul-zurna ile karşılanan PKK militanlarının ayaklarına kadar hakim-savcı götürülüyor, çadır mahkemeleri kuruluyor; askeri, polisi, öğretmeni… kurşunlayan, bombalayan PKK’lılar serbest bırakılıyor. Militan ısrarla “Önderimizin talimatı ile geldim” derken hakim-savcı “Pişman olduğun için geldin değil mi?” diye yönlendirme sorusu soruyor ve neticede katiller suçsuz gibi serbest bırakılıyor. Sonra il il gezerek PKK’nın Türk ordusunu yendiği, zafer kazandığı ima ve ifade edilerek televizyonlardan naklen yayın yapılıyor. Bütün bunlar ne adına yapılıyor? Kürt Açılımı adına” şeklinde konuştu.

Teki Gösterdi

Karakuş, açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: “PKK-Kürt-Demokratik Açılımının mimarı kim? AKP’nin Kırıkkale 1’nci sıra milletvekili adayı, eski İçişleri Bakanı. Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ)’nde  Ahmet TÜRK ile İçişleri Bakanı buluşup PKK-Kürt Açılımının temelini anlaşarak atmadılar mı? Basına yansıyınca Güvenlik görevlisi görevden uzaklaştırılmadı mı? Bütün bunlar ulusal basında yer aldı. PKK-Kürt Açılımının temeli nerede atıldı? Polis Akademisinde. Polis Akademisinin bağlı olduğu Emniyet Genel Müdürü kim? AKP’nin Kırıkkale 2’nci sıra adayı”.

Akp Adayları

“Bir PKK sempazitanı milletvekili Türk polisine halkın içinde tokat atıyor. TV kanalları naklen yayınlıyor.  Batman’da Türk Devletinin temsilcisi polis tokatlanırken, millete tokat atılırken polislerin başı, Emniyet Genel Müdürü kim? Yine AKP’nin 2’nci sıra Kırıkkale milletvekili adayı. Bu tokat yiyen polis sen de olabilirsin, senin çocuğun da olabilir.Bu olaylar Tük’üm diyenlerin kanına dokunur  diye düşünüyorum. Peki, tüm bu olaylar yaşanırken bunların avukatlığını yapan kim? O da AKP’nin 3’ncü sıra milletvekili adayı”

Türkiye Ses Verecek

“Bütün bunlar ihanetin ibret vesikalarıdır. Kırıkkale halkına ihaneti onaylatmak için bunları aday ettiler. Türkiye’nin en muhafazakâr ve milliyetçi bilinen halkı, böyle bir açılımı tasdik etmez. Bakınız, Kırıkkaleliler AKP’ye oy verirse Devletin bölünmesine, iç savaşın çıkmasına onay verecek demektir. Devleti bölecekler… Kırıkkalelilere de tasdik ettirmek istiyorlar. Kırıkkale halkı hain değildir. İhanete ortak olmayacaktır. Halkımız bunun bilincindedir. Bütün yaşanan ihanet mesabesindeki bu gelişmeler Türk milletinin onurunu incitiyor, gururunu kırıyor, milli izzet-i nefsini rencide ediyor.Kırıkkaleliler onuruna düşkündür;  AKP’ye ders, Türkiye’ye ses verecektir”



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false