Anahtar Kelimeler:

Basın Toplantısı Düzenlendi

Basın Toplantısı Düzenlendi

CHP'de gerçekleştirilen basın toplantısı toplantıdan çok dedikodu siyaseti olarak dikkat çekerken, adaylar ile teşkilatın birbirlerinden ne kadar kopuk olduğunu da gösterdi.

Kavlak’tan Açıklama

CHP İl Başkanı Ziya Kavlak ve milletvekili adayları parti binasında basın toplantısı düzenleyerek, belediyenin maaş sorunu konusunda açıklamada bulundular. Kırıkkale ve Keskin belediyesinin maaş ödemediğini söyleyen İl Başkanı Ziya Kavlak, bu konuda Belediye Başkanını ve Beşir Atalay’ı eleştirdi. Basın açıklaması yapan Kavlak, milletvekili adaylarının da bu konuda açıklamaları olup olmayacağını sordu.

Kulaktan Dolma Bilgi

Milletvekili adayı Yaşar Yılmaz, bir açıklaması olmayacağını söylerken, Hacı Arap Karadurmuş ise, dikkat çekici bir açıklama yaparak, dedikodulardan ve kulaktan dolma bilgilerden hareket ederek bu konuda açıklama yaptıklarını söyledi ve “Belediye bizi bu konuda bilgilendirsin” dedi. Yaşar Yılmaz, toplantıya ne için geldiklerini bile bilmediklerini yanındakilere söylerken, duruma tepki gösterdi.

Dedikodu Siyaseti

Karadurmuş’un ise kulaktan dolma bilgiler ve dedikodular üzerine açıklama yaptıklarını söylerken, dedikodu olduğunu belirtmesine rağmen bu konuda açıklama yapması ve belediyeye tepki göstermesi dikkat çekti. Toplantı dedikodu üzerine kurulmuş bir açıklama olarak dikkat çekti. Bu arada, adaylar ile teşkilatın birbirlerinden kopuk olduğu da toplantı ile gün yüzüne çıktı. Yaşar Yılmaz buna tepki olarak açıklamada bulunmak istemedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false