Anahtar Kelimeler:

Her Yerde Aranıyor

Her Yerde Aranıyor

Kırıkkale`de geçen hafta `ekmek almaya gidiyorum` diyerek evden ayrıldıktan sonra dönmeyen 4 çocuk annesi 40 yaşındaki Sevgi Sarı, tüm aramalara rağmen bulunamadı.

Ekmek Almaya Gitmiş

Çallıöz Mahallesi`nde kendilerine ait tek katlı ahşap bir evde oturan Sevgi Sarı, 3`ü erkek olan 4 çocuğundan evde bulunan lise son sınıf öğrencisi kızı 17 yaşındaki Leyla`ya geçen 30 Mayıs pazartesi günü öğle saatlerinde "Ekmek almaya gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Eşi inşaatlarda işçi olarak çalışan ve 25 yaşındaki Bahattin, 22 yaşındaki Sabahattin ve 20 yaşındaki Nazım adlı erkek çocukları evde bulunmayan Sevgi Sarı dönmeyince, kızı Leyla Sarı, durumu babasına ve ağabeylerine haber verdi. Yapılan tüm aramalara rağmen Sevgi Sarı`dan bir daha haber alınamadı. İnşaatlarda işçi olarak çalışan 45 yaşındaki Resul Sarı, kayıp eşinin hayatından endişe duyduğunu belirtirken, şöyle dedi:

Haber Bekliyorlar

"Geçimimizi inşaatlarda çalışarak sağlıyorum. Kızım lisede okuyor. Çocuklarım ise çalışıyorlar. Eşimle aramızda en ufak bir geçimsizlik yoktu. Kızıma `Ekmek almaya gidiyorum` diyerek evden ayrılmış. Bir daha dönmedi. Tüm yetkili birimlerle yakınlarımıza eşimin kayıp haberini bildirdik, ancak bir haber alamadık. Eşimin hayatından endişe ediyorum. Sağ ise bir an önce evine dönmesini bekliyorum.” Ailesi ve yakınları, kayıp Sevgi Sarı`nın bulunabilmesi için Kırıkkale`nin dört bir yanına kayıp ilanları astı. Ekmek almak için evden ayrılan Sevgi Sarı`nın Çalılıöz Mahallesi`nde minibüse binerken görüldüğü belirtildi. Hayatında endişe eden çocukları ve eşi, görenlerin polise haber vermesini istedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false