Anahtar Kelimeler:

Balkondan Düştü

Balkondan Düştü

Tatil için geldiği Marmaris`te kaldığı otelin üçüncü katından düşen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürü Oğuzhan Ertekin, ağır yaralandı. Ertekin, ilk tedavisinin ardından ambulans helikopterle İzmir`e sevk edildi.

Üzücü Bir Olay

Olay dün sabaha karşı Marmaris`e bağlı Armutalan beldesindeki Pineta Otel`de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yaz tatili için dün ailesiyle birlikte Armutalan`a gelerek otele yerleşen Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürü Oğuzhan Ertekin, akşam saatlerinde odasına çekildi. Gece yarısından sonra henüz belirlenemeyen nedenle otelin üçüncü katındaki odasının balkonundan otelin bahçesinde düşen Ertekin, ağır yaralandı. Otelin güvenlik görevlilerinin gürültüyü duyarak gelmesi sonucu düştüğü yerde bulunan Ertekin, çağrılan 112 Acil Servis ekibinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Marmaris Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Belinde ve bacağında kırık olduğu belirlenen Ertekin, daha sonra hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Kırıklar Oluştu

Belinde ve kalçasında kırıklar tespit edilen ve geçirdiği travma sonucu bir çok organı zarar gören Oğuzhan Ertekin`in hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine İzmir`e nakli kararlaştırıldı. Marmaris Devlet Hastanesi bahçesindeki helikopter pistine inen ambulans helikopter, öğle saatlerinde Ertekin`i İzmir 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk etti. Ertekin`in buradaki tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Öte yandan; Ertekin`in belirlemeyen bir nedenle balkondan düşerek ağır yaralanmasını araştıran Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin intihar girişimi iddiası` nedeniyle aile fertlerinin ifadelerine başvurduğu kaydedildi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli