Anahtar Kelimeler:

Hasandede'de İkinci Acı

Hasandede

Antalya`nın Alanya İlçesi`nde köpeğini otomobiline almak için araçtan inen 75 yaşındaki Demirhan Atasoy, el frenini çekmeyi unutunca kendi aracının altında kaldı. Ağır yaralanan Atasoy kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Atasoy`un kurt kırması köpeğ

El Frenini Çekmeyi Unuttu

Almanya`da özel bir şirketten emekli olduktan sonra eşi Meryem (73) birlikte Alanya`nın Avsallar Beldesi`ne yerleşen Demirhan Atasoy (75), akşam saatlerinde gezmek için 07 NUF 30 plakalı otomobiliyle Avsallar Çarşısı`na gitti. Bir süre dolaştıktan sonra eve dönmek isteyen Atasoy, yolda kurt kırması köpeğinin aracın arkasından koştuğunu gördü. Aracını eğimli bir yolda durduran Atasoy, köpeğini almak için otomobilinden indi. Bu sırada el freni çekilmeyen araç geriye doğru gitti. Geriye kaçan otomobilini durdurmak isteyen yaşlı adam, aracın altında kalarak ağır yaralandı.

Hasandedeli

Olayı gören çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulansla Alanya Özel Can Hastanesi`ne kaldırılan Atasoy, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken yaşlı adamın cesedi Alanya Belediye Mezarlığı Morgu`na kaldırıldı. Atasoy`un köpeği, aracın önünde oturarak saatlerce sahibini bekledi. Atasoy`un cenazesinin memleketi Kırıkkale`nin Hasandede Beldesi`nde toprağa verileceği öğrenildi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false