Anahtar Kelimeler:

Dereceye Girdiler

Dereceye Girdiler

SBS sonuçlarına göre Balışeyh ilçesine bağlı Kulaksız Beldesi`ndeki ilköğretim okulunun başarısı, okul idaresi ve öğretmenlerini sevindirdi.

Açıklama Yapıldı

Konuya ilişkin açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turgay Saraçoğlu, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da önemli başarılara imza attıklarını dile getirdi. Saraçoğlu, şunları kaydetti: "Okullarımızdaki yıl içindeki çalışmalarımız meyvesini verdi. Kulaksız beldemizdeki ilköğretim okulumuz, resmi okullar arasında okul olarak il birincisi olmuştur. Bu anlamda çok sevinçliyiz. Okul idaresine ve öğrencilerimizin yetişmesinde büyük emekleri olan fedakar öğretmenlerime çok teşekkür ederim. Bu başarımıza katkı sağlayan ve desteklerini esirgemeyen ilçe Kaymakamımıza da teşekkür ederim.

Birebir İlgilenme İle Oldu

Eğitimde öğretmen, veli ve öğrenci üçlüsünü daima ön planda tuttuk. Öğretmenlerimizle birlikte derslerin dışında sosyal etkinlik ve aktivitelerle öğrencilere katkı sağlamaya çalıştık. Özellikle öğretmenlerin öğrencilerimizin evlerine yapmış oldukları aile ziyaretlerinin de çok faydasını gördük. Bu şekildeki uygulamalarımızla birebir ilgilenme ve birebir eğitim sağlanmış oldu. "



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli