Anahtar Kelimeler:

Kayıtlar Başladı

Kayıtlar Başladı

1992 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana eğitimde önemli katkıları bulunan Kırıkkale Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları bünyesinde Özel Kızılırmak Fen Lisesi Okulu açıldı.

Açılış Töreni Oldu

Açılışta konuşan Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Kırıkkale`nin eğitim-öğretimde başarı grafiğinin bir hayli yüksek olduğunu bu tür özel kurumlarında desteği ile başarı grafiğinin dehada yükseleceğini söyledi. Kırıkkale`nin eğitim kalitesinin yükselmesinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı da Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları A.Ş`nin eğitimde Kırıkkale`ye önemli yatırımlar yaparak büyük katkı sağladığını belirterek, bunun için belediye olarak her türlü yardıma hazır olduklarını bildirdi.

Okul Anlatıldı

Özel Kızılırmak Eğitim Kurumları Müdürü Ahmet Uyanık ise "Bu çerçevede 480 puan ve üzeri alan öğrencilerimizi fen lisemizde burslu okutacağız. Halkımızın göstermiş olduğu yoğun talep bizi memnun etti" dedi. Kayıtların dolmak üzere olduğunu bildiren Kurum Müdürü Uyanık, kayıt yaptırmak isteyen öğrenci ve velilerin acele etmesini istedi. Açılışa Kırıkkale Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, İl Kültür ve Turizm Müdürü Yahya Kemal Er, İl Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürleri, okul müdürleri ve değişik kurumlardan çok sayıda bürokrat katıldı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false