Anahtar Kelimeler:

Uzelli'den İftar

Uzelli

Kırıkkaleli işadamı Recep Uzelli, Kırıkkale`de bulunan engellilere Polisevi`nde iftar yemeği verdi. İftara katılamayan Uzelli adına konuşma yapıldı, Uzelli'ye ise teşekkür edildi…

İftar Programı Yapıldı

Polisevi`ndeki iftara Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir, AK Parti Merkez ilçe Başkanı Mustafa Babayiğit ile 6. Nokta Körler Derneği, Engeliler ve Yaşam Derneği Başkanı yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yemekte konuşan Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, valilik olarak engellilerin engellerini kaldırmak adına sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında engellilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamada da önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Uzelli’ye Teşekkür Edildi

Yorulmaz, "Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da engelli vatandaşlarımız başımızın tacı. Her insan engelli olmayabilir, ama engelli adayı olduğunu kesinlikle unutmamalıdır. Engelliler de bu toplumun bir parçasıdır. Engelli insanlara da sahip çıkmak hepimizin görevidir. Engelli arkadaşlarımla iftar yemeğinde buluşmak beni mutlu etti. Manevi duyguların ön plana çıktığı, bereketin bol olduğu günlerde engelli kardeşlerimiz ile bizleri bir araya getiren Recep Uzelli`ye teşekkür ederim" diye konuştu.

Uzelli Adına Teşekkür

İftara katılamayan iş adamı Recep Uzelli adına konuşma yapan Ziya Gedik, "Amacımız engelli kardeşlerimizi bir araya getirerek, Ramazan ayında onlara mutlu bir gün yaşatmaktır. İftar yemeğinden bizler ile bir araya gelen protokol üyelerimize engelliler adına çok teşekkür ediyorum" dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli