Anahtar Kelimeler:

Açılışa Geliyor

Açılışa Geliyor

Kırıkkale Üniversitesi, 2011-2012 öğretim yılı açılış töreni 20 eylül 2010 tarihinde yapılacak. Açılış törenine TBMM Başkanı Cemil Çiçek katılacak.

Açılış Töreni Olacak

Üniversiteden açılış töreni ile ilgili olarak şu açıklama yapıldı: “Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyelerinin katılacağı ilk tören, 20 Eylül 2011 günü saat 10:00’da Kırıkkale Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’ndeki Atatürk Anıtında gerçekleşecektir. Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız ve beraberindeki Öğretim Üyelerimizin anıta çelenk koyması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın ardından Cumhuriyet Salonumuzdaki törene geçilecektir.

Çiçek Katılacak

TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in teşrifiyle gerçekleşecek olan üniversitemizin açılış töreni 10.30’da Cumhuriyet Salonu’nda başlayacak olup, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,  Rektörümüz Prof. Dr. Ekrem Yıldız’ın açılış konuşması ve protokol konuşmalarının ardından Başbakan Başdanışmanı Doç. Dr. Turan Erol ‘Küresel Ekonomik Değişimler ve Türkiye için fırsatlar’ konulu açılış dersini verecektir.

Müzik Dinletisi Olacak

2011-2012 öğretim yılında fakülte ve yüksekokullarımızı birincilikle kazanan öğrencilerimize hediyelerinin verilmesi ve Güzel Sanatlar Fakültemiz Müzik Bölümü’nün sunacağı müzik dinletisi ile de törenimiz son bulacaktır.”



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli