Anahtar Kelimeler:

1 İNTİHAR 5 CİNAYET

1 İNTİHAR 5 CİNAYET

Kırıkkale`de, eşini ve 3 çocuğunu öldürdükten sonra canına kıyan polis memuru ve ailesinin cenazeleri, yakınlarının gözyaşları arasında otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu`na kaldırıldı.

Çalılıöz Mahallesi 519. Sokak`ta sabah saatlerinde eşi Eylem, çocukları Miraç Efe (3), Sena (4) Gizem`i (12), beylik tabancasıyla tabancayla vurarak öldürdükten sonra hayatına son veren polis memuru Alaattin Güneş (39)`in evinde nöbetçi cumhuriyet savcısının incelemesi tamamlandı.

Cenazeler, otopsilerinin yapılması için Ankara Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İncelemeler sırasında evin etrafına güvenlik şeridi çeken polis ekipleri, binaya kimsenin girmesine izin vermedi. Olayı haber alarak Kırıkkale`ye gelen Güneş ailesinin yakınlarından bazıları, incelemeler sırasında sinir krizleri geçirdi.

Yaklaşık 10 yıllık polis olduğu belirtilen Alaattin Güneş`in, 2 yıldır Kırıkkale`de görev yaptığı, ailevi sorunlarının ve maddi sıkıntısının olmadığı öğrenildi.

Güneş`in kendi halinde biri olduğunu söyleyen mesai arkadaşları da yaşanan olaya anlam veremediklerini belirtti.

Öte yandan olaydan yaralı olarak kurtulan Güneş`in kızı Elmas Güneş(10), Ankara`daki bir hastaneye sevk edildiği ve tedavisinin burada sürdüğü kaydedildi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli